Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiatal nő terhes marad, miért az az első gondolata mindekinek, felelőtlen?
Csak arra nem gondol senki, hogy simán terhes maradhat úgy is, ha nem lyukad ki az óvszer (lehetnek mikor sérülések, amik nem láthatók, nem ellenőrizhetők sehogy sem), vagy pontosan szedi a tablettát (nem vagyunk gépek, pici hormoningadozás, amit meg sem érez az ember máris tönkretehet mindent).
És ilyenkor nincs utólag semmi vészmegoldás, marad hogy megtartják vagy abortusz, lehet válogatni, melyik a rosszabb...
Mert akiről te beszélsz, az a 0,1%. Vagy még annyi se:D
Tudom, itt gyakorin érdekes módon mindenki tökéletes védekezés mellett esik teherbe. Az igazság meg az, hogy élőben egyetlen egy olyan embert sem ismerek, aki tabletta vagy óvszer helyes használata mellett lett volna terhes. Olyat viszont rendszeresen hallok, hogy "hát, volt, hogy elfelejtettük a gumit, azt gondoltuk, egy alkalomból nem lesz baj", "kihagytam egy-két szemet, de gondoltam ennyi belefér" stb.
A mikrosérülés téma meg tényleg hülyeség, már elnézést. Ha olyan pici lyuk van rajta, amin néhány spermium át is jut....Hát csak annyit mondok, hogy ha egy férfinak 10 millió/ml alatt van a spermaszáma, az kb. meddő.
Ha valaki óvszer mellett lesz terhes, annak az az oka, hogy:
- kiszakad
- elfelejti használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!