Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőgyógyász megkérdezi, hogy élek-e szexuális életet akkor hogy mondjam? FONTOS
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, de azon kívül mindent csinálunk a barátommal. Na most ezt hogy mondjam a dokinak vagy az asszisztensnek, hogy ne tűnjek idióta nyökögő csajnak?
Életemben egyszer voltam már, de akkor ez még nem volt így.
Kérlek használható válaszokat, így is eléggé félek.Kösz
18L
2010. jún. 1. 11:08
11/15 anonim válasza:
11:27-es mondta meg a tutit! Abban benne van minden, ami orvosi szempontból releváns! Egyáltalán nem mindegy, hogy úgy szűz-e valaki, hogy teljesen érintetlen, vagy már pettingelt. Utóbbi esetben már szóba jöhet számos fertőzés (pl. vírusos, bakteriális) szóval nem jó, ha a doki úgy tudja, hogy "teljesen érintetlen" vagy.
12/15 anonim válasza:
Szűz vagyok, még csak petting volt eddig. Kb ennyi elég a dokinak, ha érdekli vmi egyéb a tüneteid miatt, akkor majd tovább kérdez.
13/15 anonim válasza:
Orvososan? XDXD Mondd, hogy manuális és orális genitális ingerlés esete áll fen XDXD Ez nagyon tetszik ez a kérdés :D
14/15 anonim válasza:
Megmondod hogy nem élsz szexuális életet, ez azért fontos mert ha fertőzésed van és szexelsz akkor neki (a pasidnak) is fel kell írnia valamit, nem csak neked. A kezével nem tud mit kezdeni, max megmondja hogy ezentúl mosson kezet vagy valami.
15/15 anonim válasza:
Azt azért is kérdezi az orvos, hogy mekkora szerszámmal kezdjen el nézegetni, mert ha szűz vagy akkor a legkisebbet veszi elő, és még óvatosabban használja...
Egyébként meg "Szűz vagyok, csak petting volt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!