Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőgyógyász megkérdezi, hogy élek-e szexuális életet akkor hogy mondjam? FONTOS
Még szűz vagyok, de azon kívül mindent csinálunk a barátommal. Na most ezt hogy mondjam a dokinak vagy az asszisztensnek, hogy ne tűnjek idióta nyökögő csajnak?
Életemben egyszer voltam már, de akkor ez még nem volt így.
Kérlek használható válaszokat, így is eléggé félek.Kösz
18L
Erre csak annyit válaszolsz, hogy "Még szűz vagyok." Ebben a válaszban benne van amit tudni akar, viszont amit nem akar tudni, az nincs benne.
Holdtündér
Persze hogy a kéz is megfertőzheti. De gondolom ezt a kérdező is tudja. Ha nem, akkor a barátod mosson kezet mindig!
Holdtündér
Nem vagyok nőgyógyász, de feltételezem, hogy ilyenkor csak a lehetséges rizikófaktorokat (nemi betegség, terhesség) akarja szűrni. Orál vagy kézimunka esetén azért elég marginális ezekre az esély.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!