Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer meg fog szűnni a szorongás a nők közelében?
Nem minden nőnél persze, csak annál akivel randizni szeretnék.
Nemrég megint úgy jártam, hogy beszélni szerettem volna vele, de egyrészt nem mertem másrészt rosszul is lettem: egekbe szökött a szívverésem és percekig írni sem tudtam úgy reszkettek a kezeim.
Nah akkor a ket sutyerak pahaszt valaszolot felejtsd el.
Ez nem fog elmulni, de mersoklodni fog. De nem attol, hogy idosebb leszel, hanem mert kapni fogod a visszautasitasokat, s egy ido utan nem fog erdekelni. 10 evvel ezelott te atya uristen, ha odamentem egy csajhoz, majdnem elajultam. Tobb szaz visszautasitas van mogottem, most egy picit kellemetlen, foleg ha bunko az elutasitas. De kulonosebben nem erdekel.
Menj oda ahhoz aki tetszik, s szolitsd meg, s mond hogy izgulsz, mert meg sose csinaltal ilyet. A nok tobbsege segiteni fog, nyugi, nem hiszem, hogy ossze fog jonni veled. De gyakorlasnak jo lesz, amig a panikszeru tunetek nem jelentkeznek.
Gondolj arra kérdező, hogy egyszerre 3-4et meg tudsz belőlük verni.
31/f
Igazából ez csak rutin kérdése. De ehhez az kell, hogy minél gyakrabban minél több randid legyen, illetve minél többet kommunikálj neked bejövős lányokkal. Mert ha csak alig néhány alkalom van több év alatt, akkor rástresszel az ember, mert úgy érzi hogy tétje van, meg nem tudja, hogyan hódítsa meg a nőt.
Ellenben aki már mondjuk túl van vagy 20 vagy több randin, és sok neki tetsző nővel kommunikált, az már lazábban, természetesebben tudja kezelni a dolgokat, és nem parázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!