Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mit tennétek ha a barátnőtökről kiderülne hogy megcsókolt egy másik lányt?
Nem különösebben - egyszer belefér.
Ha viszont rendszert kezd el belőle csinálni, akkor azért elgondolkodnék a kapcsolatunk jövőjét illetően.
Ha monogám párkapcsolatban van velem, akkor biza tekintheti semmisnek.
31/f
Azt, hogy biszexuális.
Na és? A monogámiához ennek semmi köze, most velem van, ha nem csal meg, akkor tökéletes, ha megteszi, akkor nem azért fogja megtenni, mert a nőkhöz is képes vonzódni, egy rakat 110%-ban hetero nő is csalja a párját.
Nekem a monogám kapcsolat fontos, ha neki is, akkor nem nagyon érdekel, hogy előttem mit tett egy nővel.
(De a többség sajnos inkább arra fog gondolni, hogy fúj, vagy milyen kurály, majd orrba-szájba megy a hármas)
#5: az egyes válaszoló vagyok. Nekem most esett le, hogy valószínűleg úgy érti a kérdező, hogy még azelőtt smárolt a barátnője egy lánnyal, hogy vele összejött volna. Én meg azt hittem, hogy most, miközben már jártak.
Ha előzőleg történt, akkor miattam akár szerelmesek is lehettek volna egymásba, nem zavar, hogy kivel volt előttem a párom és mit csinált vele.
Ha kapcsolatban van?
Az vérgáz.
Nem érdekel, hogy kapcsolatban kivel csal, nincs különbség Béla és Juci között. A csók egy intim dolog, nem feláll attól, ha Jucival csinálja, hanem megcsal éppen.
Azon gondolkoznék hogy eddig egy homárral voltam együtt?
Ki adnám az útját, mehetne az "új" párjával tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!