Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy hazas ferfinek a huseg becsuletbeli ugy akkor miert udvarol intenziven egy masik nonek?
probalom leegyszerusiteni a tortenetet..
egy hazas ferfi udvarol egy nonek es felreerthetetlen jeleket ad (folyamatos bokolas, erintesek, a no tarsasaganak folyamatos keresese, masok is eszreveszik, hogy a ferfinek tetszik, stb..)
Habar a no fizikailag folyton ellenall idovel teljesen belezug, de mivel elvbol nem kezdene egy foglalt ferfivel ezert probalja titkolni erzelmeit es "nem foglalkozni" a ferfivel, nem reagalni semmire sem..
aztan mar evek ota folyik a dolog es a no nem birja tovabb..megkeri a ferfit hogy hagyja abba az udvarlast es a jatekait mert a nonek ez igy rossz..
errefel a ferfi kiakad, hogy mit kepzel a no, o nem hutlen a felesegehez, o sosem csalna meg a feleseget, nem akar senki mastol semmit..epp azt nem ecsetelte, hogy o a tokeletes ferj..
az, hogy a no pofara esett es jol megszivattak az teny de sima egonovelesbol vagy szorakozasbol kepes valaki eveken keresztul udvarolni valakinek anelkul hogy barmit is akarna?
jart mar igy valaki?
van itt olyan ferfi/no aki mar uzott ilyesfajta jatekokat ?
Csak a fő kérdést olvastam el.
Azért udvarol más nőnek, mert nincs becsülete. Ennyi. Mondani mindent lehet, a tettek számítanak.
Lehet, h én vagyok túl egyszerű lélek, de sztem nem túl bonyolult a helyzet... bókol/flörtölget, mert bejössz neki, ez egyrészt “játék”, másrészt növeli az egóját, hogy ő is bejön neked, és kb. bármikor megkaphatna, ha akarna.
Ellenben szereti a feleségét, és nem csalná meg, szal itt a határ. Ez nem udvarlás, csupán játék. Ennyi...
Szerintem az alábbi esetekben lehet ez:
- addig nem volt becsületbeli ügye a hűség, amíg vissza nem utasította a nő... akkor ugye a férfiúi hiúságát tiporta porba az, hogy a nő kikosarazta ráadásul még tahónak is tartja... vhogyan meg ki akarta verekedni magát a slamasztikából
- minden nővel ilyen bizalmaskodó és tenyérbemászó, mert ez legyezgeti a hiúságát, ahogy nézi a reakciókat de tovább nem lépne
A te oldaladat nézve a pasi játszott a tűzzel, de nem merte beletenni a kezét, csak szórakozott, mert az még "legális".
A pasi verzióját ha meghallgatnánk ő lehet azt mondaná, hogy ártalmatlan flört volt, de a csaj túl sokat vélt felfedezni benne.
Gondolom valahol a kettő között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!