Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság vagy szerelem?
Figyelt kérdés
Van egy Lány Barátom Én (Fiú vagyok) Én 21 a lány 27 7 éve ismerjük egymást és elvagyunk .. de én az elejétől kezdve többet érzek ... Van valami jele ha többet érez ő is? Mert én már nem értem az egészet .. néha direkt huzza az agyam ... néha pedig csá.. néha szia .. néha puszi néha nem eszt már nem értem ?? Segítsetek megérteni eszt a dolgot ??2017. nov. 21. 17:54
11/12 anonim válasza:
A szakítás után is ? Same a helyzet? Mert akkor szerintem nem lesz több. Ő talán nem szeretne tőled többet jelenleg, de valszeg amúgy egyáltalán soha nem. Bár, ki tudja; de inkább ne éld bele magad semmibe; vagy nem tudom, mert nem könnyű, ha te meg szerelmes vagy, és szeretnél tőle többet. Nemtom. Én most egyelőre azt érzem, hogy neked itt egyelőre tök fölösleges lenne próbálkoznod őnála, nem érnél el nála semmit, sőt, még lehet, hogy picit rontana is a kettőtök viszonyán, helyzetén.
12/12 A kérdező kommentje:
Igen a szakitás után is szinte minden ugyan olyan ... annyi hogy többet beszélgetünk meg talizgatunk .. Persze ha én irok neki vagy hivom.. Igazad lehet Hallott ügy .. Kezdek abba a helyzet be esni hogy sose lessz semmi és kár tartogatnom az elsőt is .. :--
2017. nov. 21. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!