Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartod magad jófogásnak egy ellenkező nemű partner számára?
Figyelt kérdés
Tizből hány pont?
Külsőre?
Belsőre?
Társként?
2017. nov. 20. 00:13
21/32 anonim válasza:
Barátom szerint mindenből 10/10.
Szerintem külső: 8/10
Belső: 9/10
Társként: 9/10
22/32 anonim válasza:
Én 20as vagyok mindenből, egy valóra vált álom. Első az önbizalom.
23/32 anonim válasza:
Mondjuk a párom pontozása fontosabb lenne, de oké:K: 10/7,5 B: 10/8, T: 10/ néha 2, néha 9...átlag 5,5 (bocs, én lenni tipikus ♊ ffi)😀
24/32 anonim válasza:
Érdekes a legtöbben milyen jókat írnak magukról főleg, hogy milyenek belsőre meg társnak :) Nembaj csak viselkedjenek is úgy tényleg.
26/32 Sunshinedoll válasza:
Abszolút annak tartom magam. Szép vagyok és csinos, a külsőmre igényes, jó az ágyban, nem vagyok finnyás, okos vagyok, jó a humorom, törődő, odaadó, érzékeny, megbízható, hűséges társ vagyok, néha főzök is, tiszta és ápolt vagyok, és ha beteg vagy, viszek át neked levest meg gyógyszert.
Hajlamos vagyok hisztizni és ha túl gyorsan beszélek, néha aranyosan dadogok, de senki nem lehet tökéletes, na.
Abszolút jófogásnak tartom magam, szerintem bármelyik pasi összetehetné a kezét egy ilyen nőért, mint én, és esküszöm a Jóistenre, hogy most nem trollkodok :D
27/32 anonim válasza:
Hogy most ki a qrva élet pontozta le a válaszom 0% - rá? Komolyan kíváncsi vagyok, hogy ezzel a válasszal mi a baj. Biztos, hogy " ikrek" csillagjegyed van.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!