Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi is a helyzet?
Egy héttel ezelőtt randiztam egy férfivel. Számomra nagyon szimpatikus volt az illető, de mivel nem vagyok egy nagy randizós, nem voltam benne biztos, hogy kölcsönös-e a dolog. Itthon persze vártam a visszajelzését. 2 nap múlva írt, hogy szimpatikus voltam én is számára, de átgondolta, és sajnos elég összevisszaság jelenleg az élete (amit azóta se fejtett ki, hogy mit takar), ezért a partnerének lenne rossz egy ilyen kapcsolatban lenni vele. Nagyon csalódott voltam, de már kezdtem elfogadni, hogy rendben, akkor sajnos nem folytatódik a dolog kettőnk között. Erre ma megint írt nekem. Itt vesztettem el a fonalat. Nem igazán értem, hogy miért kell írni egy olyan nőnek, akivel mégsem akar kapcsolatot. Akkor mi szándékból ír? Ilyenkor szerintem sokkal jobb lenne, ha békén hagyna teljesen, hogy beletörődjek, esélytelen a dolog, mint, hogy néhány naponta ír valami kedves dolgot. Mert ilyenkor elhúzza az ember előtt a remény fonalát...
De mi történhet? Mi szándékból ír ilyenkor a férfi? Bizonytalan? Ennyire átgondolná a dolgot?
Hozzáteszem, elég határozatlannak tűnő férfiúról beszélek, aki picit olyan "anyuci pici fia" típus is egyben.
Na és, ha nem hozza, akkor mi van?
Az én tapasztalataim alapján akinek ilyen szándékai vannak, az kerek perec megmondja elég hamar. Hisz felesleges köröket gondolom nem akarnak futni az emberek ebben az esetben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!