Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi is a helyzet?
Egy héttel ezelőtt randiztam egy férfivel. Számomra nagyon szimpatikus volt az illető, de mivel nem vagyok egy nagy randizós, nem voltam benne biztos, hogy kölcsönös-e a dolog. Itthon persze vártam a visszajelzését. 2 nap múlva írt, hogy szimpatikus voltam én is számára, de átgondolta, és sajnos elég összevisszaság jelenleg az élete (amit azóta se fejtett ki, hogy mit takar), ezért a partnerének lenne rossz egy ilyen kapcsolatban lenni vele. Nagyon csalódott voltam, de már kezdtem elfogadni, hogy rendben, akkor sajnos nem folytatódik a dolog kettőnk között. Erre ma megint írt nekem. Itt vesztettem el a fonalat. Nem igazán értem, hogy miért kell írni egy olyan nőnek, akivel mégsem akar kapcsolatot. Akkor mi szándékból ír? Ilyenkor szerintem sokkal jobb lenne, ha békén hagyna teljesen, hogy beletörődjek, esélytelen a dolog, mint, hogy néhány naponta ír valami kedves dolgot. Mert ilyenkor elhúzza az ember előtt a remény fonalát...
De mi történhet? Mi szándékból ír ilyenkor a férfi? Bizonytalan? Ennyire átgondolná a dolgot?
Hozzáteszem, elég határozatlannak tűnő férfiúról beszélek, aki picit olyan "anyuci pici fia" típus is egyben.
Anyuci pici fia aki állandóan nyavajog... Kellene a tudod kinek :D
Amúgy mivel olt téged, írd már le!
Szexnek még megfelelsz. Nem lehet, hogy van valakije?
Amúgy kell egy anyu oucu fia?
Nem hiszem, hogy szexelni akarna, mert a legtöbb baromhoz hasonlóan, akiknek már kb. az első 3 kérdése közül tuti valamelyik szexhez kötődik, ő szóba sem hozott semmi effélét minimálisan se.
De az mondjuk már nekem is megfordult a fejemben, hogy lehet több nővel randizik és válogat, vagy az exétől még nem szakadt el teljesen.
Attól függ, hogy mennyire szól bele az anyukája a dolgokba. Ha teljesen ő irányítja, és mondjuk nem velem döntene dolgokról a későbbiekben, akkor nyilván nem kellene. De ez meg 1-2 randevúból nem derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!