Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma esti beszédtéma #5: Mihez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma esti beszédtéma #5: Mihez hasonlítanád a szerelmet?

Figyelt kérdés

Igyekszem minden nap feltenni egy értelmes kérdést a társadalommal szemléletével kapcsolatban. Ez az ötödik ilyen kérdésem.

A kérdés adott: Milyen érzéshez/ízhez/szaghoz/látványhoz/stb. hasonlítanád a szerelem érzését?

2010. máj. 31. 21:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
a mézes banános sonkás kommentelőnee üzenem, hogy kérdésemben nincs helyesírási hiba :)
2010. máj. 31. 22:08
 12/18 anonim ***** válasza:
Én az egészet úgy képzelem el, hogy ha szerelmes vagyok, akkor az elmém egy pina. A csaj akibe szerelmes vagyok, egy fasz. Amíg nincs ott a fasz, addig nincs mivel basznom az agyamat, de ha megjön és meglátom akkor egyből elkezdem magam baszni hogy mit tehetnék annak érdekében hogy összejöjjek vele.Ilyenkor két dolgot tehetek, vagy rákérdezek hogy mi van közöttünk, és átszakítom a lelki pinámban a "szűzhártyát" , így csak egy pillanatig fáj a visszautasítás de akkor nagyon, vagy hagyom magam análba baszni, ami nem fáj, csak kellemetlen....és nagyon sokáig
2010. máj. 31. 22:11
 13/18 A kérdező kommentje:
micsoda szép hasonlat :D
2010. máj. 31. 22:16
 14/18 anonim ***** válasza:

Olyan mint egy luxusautó, nagyon tetszik és kellene is de nem lehet a tied.

Legalábbis nekem ez a tapasztalatom...

2010. máj. 31. 22:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Én a szerelmet olyan dolognak tartom amiről mindig álmodozik az ember de soha nem kapja meg, ezerszer kell csalódnia, és ezerszer kell hogy elutasítsák.Én már nem tudok hinni a szerelemben.

20f

2010. máj. 31. 22:20
 16/18 anonim ***** válasza:
valami kábítószerhez ami hamar függőséget okoz, akármennyit kapsz belőle nem elég és ha megvonják jobban kínoz mint bármi más érzés
2010. máj. 31. 23:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Mindenkivel más. Pont mint Babi néni bauxitfőzeléke!
2010. jún. 1. 08:08
 18/18 anonim válasza:
A szerelem egy drog!!! Amikor elér minden jót látsz, de ha az egyik fél nem úgy érez ahogy a másik az egész rombadől és elterít.. A szerelem FÁJ :(
2017. szept. 17. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!