Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ciki, ha egy lányon mindig ugyanaz a ruha van? Megjegyzitek?
Sajnos nincs sok ruhám, 5 pulóver, kb ugyanennyi nadrág (2-t hordok, mert 3-nak le kéne vágatni a szárát), két pár csizma, egy szövetkabát.
Pólóim vannak, azokat minden nap cserélem, de ebben a fagyban azt úgyse látja senki.
Azt tudom, hogy a nők megjegyzik, sőt, sokan be is szólnak, bár gimi óta nem nagyon fordul elő (igen, tudom, ennyi év elteltével már elérhettem volna egy stabil anyagi helyzetet, de még tanulok)
23N
Először is a gimi már rég volt, felejtsd el ami ott volt.
nem születik mindenki gazdagnak, nincs semmi baj azzal ha kevés ruhád van. Szerintem sok lány van akinek csak ennyi ruhája van.
Ha megtetszel egy férfinak, nem fogja érdekelni, hogy hány pulcsid és pulóvered van.
Ez egy tökéletes minimál ruhatár.
2 nadrág, 2 pulóver, 1 kabát szettel már bőven el lehet lenni úgy, hogy sosem koszos a ruhád, mindig van mit felvenni, amíg a többi szárad (a napi cserés ruhákat, mint a fehérnemű, vagy a felsők most nem számolva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!