Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi hiányzik leginkább neked egyedülállóként?
Hiányzik Az a lány, aki megfojtana a szeretetével és aki a következő kérdések sorozatát váltja ki belőlem:
Hol van? Mikor láthatom? Mikor beszélhetek vele? Mikor ölelhetem meg és zárhatom a karjaim közé? Mikor nézhetek mélyen a két gyönyörű szemébe és merülhetek el bennük? Mikor csókolhatom meg? Mikor mondhatom neki, hogy szeretem?
Ojva tűnik, hogy Ő nem létezik vagy csak rejtőzködik, viszont akkor nagyon profi módon bújkál..
Lassan már felmondok a keresésével, de őszintén szólva lassan 19 évesen elég fárasztó Őt keresni..
#12: Ezt én sem írhattam volna le szebben! ^.^
Tl;dr: Dettó! :)
Semmi. Konkrétan semmi olyan célom nincs az életben, amit csak párkapcsolatban lehetne elérni.
Mindenkit, aki értelmes választ adott -az enyémtől eltérőt v megegyezőt- felpontoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!