Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megsértődött mert mondtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsértődött mert mondtam hogy fogyjon le. Nem beszél velem, most a születésnapi ajándékját sem fogadj el. Ötlet?

Figyelt kérdés

22 éves lett ma a barátnőm, kettő napja mondtam neki, de szép, normális megfogalmazásban hogy szerintem kicsit fogyhatna. Hozzátettem hogy segítek neki amiben csak tudok, sétálhatunk, futhatunk, biciklizhetünk, konditerem, bármi. A konditermet azért javasoltam mert mégis jobb mintha az utcán futnánk és kellemetlenül érezné magát ha látják vagy nem tudom.

Mivel együtt élünk, mondtam neki hogy a kaját is meg lehetne oldani, kevesebb tészta, krumpli, ilyemsi. És több zöldség. Nincs csoki, mert szereti és fogyasztja is ritkán.

Mondtam neki hogy ötletelhetünk ezen még, és mivel húst meg sok olyan kaját fogyasztok általában amit pont fogyókúra időszakban nem ehet, ezért mondtam hogy én is változtatok ezen. Nem fogok direkt előtte enni csokit, vagy bármi olyat amit nem ehet. Tehát kussolok és megeszem amit készít.

Azóta nem beszél velem, hanyagol, kerül, inkább kimegy a szobából, lemegy az emeletről, stb.

Ha kérdezem, sokadikra kinyögi hogy nem, vagy azt hogy menjek el, menjek fel.. ilyeneket.

Vettem neki ajándékot szülinapjára, amit persze alig találtam az országban..tudtam hogy az tetszik neki, kinézte magának. Még kérdést is írtam ki ez miatt ide, de végül találtam.

Meg virágot, azt is alig tudtam összehozni hogy vasárnap legyen, olyan ami nem fonnyadt..elrejteni hogy ne lássa meg..stb..

Meg csokit vettem, boldog szülinapos milkát. Persze, már leesett hogy ezt talán nem kellett volna.

Na akkor pár szót róla is:

Hisztis, akaratos, 163-165cm és amikor ideköltöztem 90 kg alatt volt, eskü úgy még csak "husis" volt, de most túl van a 110kg-n. Egy év sem telt el azóta.

Az elmúlt két hónapban csak azt hallom hogy: "ezt is kinőttem".. ilyen aranyosan szokta mondani ha kihízott valamit.

Volt tavasszal egy farmer nadrágja amit övvel használt, mert leesett volna róla..(bár azt sem értem minek vette meg, ha nagy volt akkor rá. Talán tudta hogy "belenől"..)

Na most az a gatya rá sem megy rendesen, szenved vele egy-két percig, behúzza a hasát..és végül recsegve rámegy. A cipzárját elől nem is bírja felhúzni, úgy néz ki benne mint egy töltött káposzta.

Ne értsetek félre, de ez így nem jó. Elkényelmesedett nagyon. Ha így halad, és még hisztizik is akkor dobom.

Több mint másfél éve vagyunk együtt, de akkor sem fogadható ez el..

Amúgy is vannak más problémák is ebben a kapcsolatban, lehet olvastátok is már..Facebook függő a barátnőm címmel írtam ki.. És mai napig is az..

Én is kb. olyan magad vagyok mint ő, talán 2-3 centivel vagyok alacsonyabb, de nem haladom meg a 60kg-t.

Vélemény ?

2017. nov. 19. 11:11
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem értem, hogy ti tulajdonképpen miért is vagytok együtt. Gondolom megszokásból. De fiatalok vagytok még ahhoz, hogy beleragadjatok egy rossz kapcsolatba. Szakítsatok és mindenki menjen a maga útján.
2017. nov. 19. 11:36
 22/46 anonim ***** válasza:
49%

"A csaj tudta, hogy kövér. Kövér embernek soha nem újdonság, ha azt mondod, hogy kövér."

Nem is ezt írtam. Azt írtam,hogy igyekezett elnyomni magában ezt a tényt és tudat alatt figyelmen kívül hagyni,nem létező problémának venni. Aki pedig ilyenkor közli vele az objektív tényeket az lesz a szemében a rossz,mert felébreszti az álomvilágból.

2017. nov. 19. 11:37
 23/46 anonim ***** válasza:
86%
De ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Én voltam rohadt kövér, egy nap nem telt el úgy, hogy el tudtam volna nyomni, pedig de jó lett volna. Elég reggel a tükörbe nézni, felszállni a buszra és nem elférni, lihegni 3 lépcsőfok után, izzadni télikabátban... ezt nem lehet elnyomni, mert napi szinten emlékeztet rá minden.
2017. nov. 19. 11:40
 24/46 anonim ***** válasza:
61%

Pár év múlva az "Élet 250 kg felett" című műsorban üdvözölhetnéd ha amerikában élnénk és Dr.Nowzaradan éppen oltaná, hogy megint nem fogyott szart sem. Ott szoktak így indulni a delikvensek, hogy 21 évesen 90, 22 "még csak" 110, aztán még pár év és jön a 200 meg a 250.

Szóval nem lesz ez így jó, mert be sem ismeri a dolgot inkább jön a Cartman-féle "én nem vagyok kövér, csak ünnepien telt" dumákkal, vagy rosszabb esetben bebeszéli magának, hogy ez így jól van, mert "őt így kell elfogadni". Ezt lehet egy daabig csinálni, aztán a szíve meg az érhálózata nem fogja ezt elfogadni...

2017. nov. 19. 11:45
 25/46 anonim ***** válasza:
71%

Van, amikor sértő az, ha megjegyzik a partnerüknek a pasik,hogy kövér. Ha Te így mondtad el Neki ahogy ezt leírtad ide, abban nincs semmi baj. Jól tetted. Bár nem értem,hogy 22 évesen miért is kell egy nőt figyelmeztetni arra,hogy tegyen azért,hogy kevesebb legyen a súlya, magától is rá kellene erre jönnie.Mi lesz ha babát vár? Óriásira hízik, magas lesz a vérnyomása, a cukorja, biztos,hogy gondok lépnek fel. Nemcsak a külseje, az egészsége érdekében is lépnie kellene.

Én még abban sem találnék semmit ha mint pasi nem kívánnád Őt és emiatt szakítnál Vele, de ha még mellétesszük az egyebeket is amit leírtál...hát szerintem nem kérdés,hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője.

Nem kell tolerálni ezeket. Te megtetted a lépést Felé, elmondtad a véleményedet, felajánlottad,hogy segítesz Neki, Mellette leszel a fogyásban. Ha Ő erre - is- agresszívan reagál, akkor nincs miről beszélni.

De azért hozzáteszem: Te ne nagyon társulj Hozzá a fogyásban hiszen pasiként ne menj 60 kg alá :)

2017. nov. 19. 11:52
 26/46 A kérdező kommentje:

Egésze kicsi korában is telt volt, szívével is baja van..családjában nem is egy cukorbeteg van..

Nem tetszett meg más, csak szimplán ő nem kezd már tetszeni.

Mondtam neki a betegségeket, de le se sza...

Az meg hogy mi a női munka, meg mi nem..az totál gáz hogy még ő van kiakadva. Meg egy-két válaszoló is kiakadt, ami azt jelenti hogy ti is olyanok vagytok mint Ő.

Igen is van női munka. Ha én kint eltudom vágni a fát, behordom, besegítek a takarításba mivel az mindkettőnk érdeke, kint elvégzek ezt-azt..akkor ne essen nehezére megfőzni bent a meleg lakásban, és közben egy kézzel nyomni a sz*ros telefonját...meg bepakolni a ruhát a mosógépbe, a tányérokat a mosogatógépbe, két perc alatt megvarrni valamit.. Én fizikai munkát dolgozok, nem mint Ő..ül az irodában és elmondása szerint unatkozik. Értitek már ? Korrekt ez így ?

Én érek haza fáradtan, de szó nélkül elvégzem a férfias munkát, ami ugye fizikai munka...és talpon vagyok negyed 5-től. Ő fél 7-kor kel, egésznap ül, semmit nem csinál, hazaér 10-11-re, igen délelőtt...ez van legtöbbször. Ritka ha 1óráig maradnak, a program meg negyed 5-ig szól..

Szóval, mondhatni kipihenten hazaér és még neki áll feljebb ha két-három naponta főzni kellenne, meg havonta kétszer 5percet varrni..

Senki sem ért meg, főleg a hozzáhasonló nők támadnak be..

2017. nov. 19. 11:59
 27/46 anonim ***** válasza:
68%
Én kb egy súlyban lehetek a baránőddel, csak én 10 centivel magasabb vagyok. Viszont én is érzem, hogy ez nem állapot és örülnék (örülök is), ha a szeretteim egyrészt foglalkoznak az egészségemmel (mert itt már nem csak esztétika problémáról van szó), másrészt támogatnak is az életmódváltásban.
2017. nov. 19. 11:59
 28/46 A kérdező kommentje:

Kedves #16 válaszoló!

Miért undorodna tőlem ? Nem én vagyok a kövér..

Mi az hogy ott hagyott volna, ha nem kötne össze a lakás ?

Mondom hogy én költöztem ide hozzájuk..

2017. nov. 19. 12:06
 29/46 anonim ***** válasza:
57%
Nem nem vagyok opyan mint ő családom van eltartom őket főzök sütök mosok sot ha kell vágom a fát jah és nyomom a telefonom😃de miert nem hagyod el..vagy mond meg beki egy cukorvizsgálat az alap de ne támadd tudja ő hogy kövér de ha már undirodsz tole hagyd a francba lepj le rondán besz rola
2017. nov. 19. 12:10
 30/46 anonim ***** válasza:
80%

Ugye vágod, hogy most idegeneket akarsz megbántani azzal, hogy azt mondod, "olyanok vagytok, mint ő". Tehát a barátnődet szitokszóként használod.

Nálam nincs női munka, mindig lakásban éltem, mindig ott is fogok, és szerintem egyetlen olyan férfit sem ismerek haver-ismerős szinten, aki fizikai munkát végez, többnyire irodásokat. Így mondhatom, hogy nincs női munka, az én esetemben értelmezhetetlen.

2017. nov. 19. 12:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!