Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Alacsony férfiak! Van, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony férfiak! Van, aki kifejezetten jóképűnek látja magát, és kizárólag a magassága miatt nincs esélye a nőknél?

Figyelt kérdés
2017. nov. 18. 23:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, nem tudtad? Itt soha, senki nem az elviselhetetlen jelleme, a frusztráltsága, a komplexusai vagy az igénytelensége miatt magányos, hanem mert a nők csak magas (két méteres), gazdag, bmw-s bunkókat akarnak. Na persze... :D
2017. nov. 19. 10:58
 12/15 anonim ***** válasza:
88%

Párom 166 centi, remek férfi, és 17 éves korától kezdve MINDIG volt barátnője (kisebb szünetekkel).

Mgasságra fogni a jelembeli hibát elég gáz.

28n (169 cm)

2017. nov. 19. 16:55
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Lányok, miért találtok ki kamu sztorikat? Lehet, hogy a kérdezőnek most megnyugszik tőle a lelke, de ha tovább próbálkozik, akkor csak rosszabb lesz, mert nagyobbat fog koppanni. Erre nem gondoltatok?
2017. nov. 19. 19:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Lehetetlennek tartom, hogy kizárólag a magasság legyen az egyetlen oka...

174 centi vagyok és nem nagyon tapasztaltam még ilyet. Barátnőim fele kb magasabb is volt, de nem zavart.

2017. nov. 20. 05:29
 15/15 anonim ***** válasza:
#14: Jézusom, azért nem tapasztaltál még ilyen, mert te egyáltalán nem vagy alacsony, hanem inkább közelebb vagy az átlaghoz 1-2 centivel lemaradva a hivatalos európai/magyar férfi átlagmagasságtól. De én 170 vagyok viszont sokan még ezt sem érik el, pedig már én is megkaptam azt a hitegető lózungot, hogy átlag magas vagyok, pedig nem. Az átlagmagas az te vagy! Állíts magad mellé egy 170 centis emberkét (pl. engem) és rájössz, hogy miről beszélek.
2017. nov. 20. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!