Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony férfiak! Van, aki kifejezetten jóképűnek látja magát, és kizárólag a magassága miatt nincs esélye a nőknél?
Figyelt kérdés
2017. nov. 18. 23:24
11/15 anonim válasza:
Kérdező, nem tudtad? Itt soha, senki nem az elviselhetetlen jelleme, a frusztráltsága, a komplexusai vagy az igénytelensége miatt magányos, hanem mert a nők csak magas (két méteres), gazdag, bmw-s bunkókat akarnak. Na persze... :D
12/15 anonim válasza:
Párom 166 centi, remek férfi, és 17 éves korától kezdve MINDIG volt barátnője (kisebb szünetekkel).
Mgasságra fogni a jelembeli hibát elég gáz.
28n (169 cm)
13/15 anonim válasza:
Lányok, miért találtok ki kamu sztorikat? Lehet, hogy a kérdezőnek most megnyugszik tőle a lelke, de ha tovább próbálkozik, akkor csak rosszabb lesz, mert nagyobbat fog koppanni. Erre nem gondoltatok?
14/15 anonim válasza:
Lehetetlennek tartom, hogy kizárólag a magasság legyen az egyetlen oka...
174 centi vagyok és nem nagyon tapasztaltam még ilyet. Barátnőim fele kb magasabb is volt, de nem zavart.
15/15 anonim válasza:
#14: Jézusom, azért nem tapasztaltál még ilyen, mert te egyáltalán nem vagy alacsony, hanem inkább közelebb vagy az átlaghoz 1-2 centivel lemaradva a hivatalos európai/magyar férfi átlagmagasságtól. De én 170 vagyok viszont sokan még ezt sem érik el, pedig már én is megkaptam azt a hitegető lózungot, hogy átlag magas vagyok, pedig nem. Az átlagmagas az te vagy! Állíts magad mellé egy 170 centis emberkét (pl. engem) és rájössz, hogy miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!