Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy valamelyik nő kifejezetten jóképűnek tart, más viszont bottal se érne hozzám?
Ez is csak egy natúr általánosítás, mint a másik. Itt is megvannak a "kötelező" ideálok, de mókás amikor haverral nézegettük a lányokat/nőket, és én az ő által favorizált nőt láttam nem túl szimpatikusnak, addig az ő az általam preferáltat titulálta "hüllő"-nek. Szóval így is, úgy is megvan pár ideál, de a való életben a szórás máshogy alakul.
Ha a filmekből indulnánk ki, csak ugyanolyan típusú nőknek és férfiaknak lenne kapcsolatuk, szerencsére ez nem igaz.
Nem tudom a férfiak ízlése mennyire áll távol egymástól, a nőké elég különböző tud lenni. Még a saját életemből is tudok példát mondani, tetszettek már olyan srácok akiket a barátnőim "bottal se" meg olyanok is, akikről elismerték, hogy ez igen, jól néz ki. Egyikben ez tetszett, a másikban az. Van egy barátom akivel talán még többet is el tudnék képzelni (ha nem lakna olyan messze és nem lenne 3 évvel fiatalabb nálam), mert annyira tetszik a személyisége, közel állnak az érdeklődési köreink egymáshoz és jókat beszélgetünk. Ismerőseimnek meg nem jön be a külseje miatt. Van ilyen. :D
22N
Mert nem egyformák a nők sem.
Gondolj bele mi lenne, ha mindenkinek tetszene mindenki? (Orgia? :D )
Nem állatok vagyunk, hogy mindenki mindenkivel legyen...
Nyilván téged se hatna meg a személyisége, és hogy milyen jól el tudsz vele beszélgetni, ha nem tetszene külsőleg egy kicsit se.
Nem is erre irányult a kérdésem. Csak ez a hatalmas ízlésbeli különbség furcsa számomra.
Ugyanaz a korosztály. Bár az igaz, hogy általában a fiatalabbaknak (18-19) jobban szoktam tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!