Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt? Kedvelem, vagy ez pusztán csak féltékenység?
Van egy férfi, már jó párszor találkoztunk, de szexen kívül többet nem akarunk egymástól... gondoltam én, amíg nem gondoltam olyanokra, hogy "ki tudja most épp kivel szeretkezik, vagy épp ki bújik hozzá".. És bevallom kicsit dühít, vagy nem is ez a jó szó rá..vagy én magam sem tudom..
Mi ez az egész? Természetéből adódóan tudom, hogy nem bírnék vele mondjuk együtt élni, viszont a szex isteni vele.
Létezik hogy csak a szex miatt kötődök hozzá, vagy ez már akkor igy több?
25N 31 F
szex,birtoklás, kisajátítási vágy :D
Utóbbi kettő a szexkapcsolatban teljesen értelmetlen, párkapcsolatban is csak ímmel-ámmal nyelik le.
Ugyan ez a helyzet nalunk is, csak itt kolcsonosen megy a feltekenykedes meg a tobbi... Viszont kapcsolatba nem mukodnenk igy maradt a csak szex vagy mi is ez most pontosan..:D
En egy ido utan bevalottam magamnak hogy beleszerettem, szerintem te is befogod..:D
ja akivel 1ev osszejarogatas utan megprobaltuk a kapcsolatot, azt en eroltettem, illetve en adtam az ultimatumot, ő siman el lett volna ugy tovabb is, annyira eros erzelmei azert neki nem voltak. De voltak.
Volt még egy, vele tenyleg csak es kizarolag szex volt, egy picit belehabarodtam, de sosem mondtam meg neki vagy celoztam ra, mert nala tenyleg 1000%ra tudtam, hogy teljesen alkalmatlan kapcsolatra. De az szerencsere kb fel ev alatt el is mult, es utana mar nem voltam hajlando talalkozni vele (ő akart, persze tovabbra is csak szexelni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!