Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelent egy pasinal?
Figyelt kérdés
Van egy buszsofőr aki mindig mosolyog ram par másodpercig szemezunk ugye amíg felszallok a buszra és veszek jegyet, van amikor észreveszem hogy a tükörbol is néz és annyira cuki teljesen odavagyok érte*.* ez mar több hónapja tart, nyáron a mellemet meg a combomat is megbamulta meg akkor is mosolygott azt hittem hogy csak azért mert több mindenem volt kint de nem mert me most is folytatja. Előre is köszönöm a válaszokat! Amúgy én 18/L o meg olyan 27/F2017. nov. 18. 19:21
21/23 anonim válasza:
Gusztustalan egy faj a buszsofőr...fiataltól egészen 40-50 éves korukig szinte minden vonalon van nőjük, gyűjtik mint a trófeát, (a sok liba meg bedől nekik), otthon meg feleség, család várja őket...
22/23 anonim válasza:
Szerintem a gyerekem apjáról beszélsz (legalábbis lehetne ő is) én 26! vagyok, de túl öreg voltam neki és 16 éves csajoknak írkált, találkozott velük meg még kitudja...miközben otthon várta a család és az esküvőt terveztük...csak hát lebukott, de legalább nem kell hazugsában élnem! Ő 30 éves
23/23 A kérdező kommentje:
Ismerem ot egy helyen lakunk azt is tudom hogy pontosan hol lakik és nincsen felesége se gyereke. Ahol mi lakunk nincs olyan sok szép lány ugyhogy nem hiszem hogy egyszerre több csajnak bokolna, más vonalon meg nem jár csak egyen.
2017. nov. 19. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!