Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, srácok, férfiak! Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, srácok, férfiak! Egy ilyen nőhöz mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Szerintem nagybetűs NŐ, gyönyörű arc, gyönyörű test, kisugarzás, önbizalom... Mi kell még?

[link]

Jöhet az ellenvélemény is, tudom, hogy lesz bőven, de ha kérhetem, kulturáltan.

2017. nov. 18. 18:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
Mi kell még? Szerintem semmi. Két embert is kitesz egyedül. A magassága viszont egy fél embernyi. Úgy néz ki mint egy dagadt amerikai tinilány.
2017. nov. 18. 19:54
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Közömbös számomra. Semmi nem fogott meg benne...
2017. nov. 18. 20:07
 13/20 anonim ***** válasza:
84%

Kispályás troll vagy öregem, gyakorolnod kell még ezt a műfajt. Ez amúgy nem egy nagybetűs nő, hanem egy vágósúlyban lévő vietnámi malac. Nálam a nagybetűs nő kb. ez a kategória:

[link]

[link]

Nem véletlenül linkeltem kép eltérő üzenetű képet. Egy igazi nő egyszerre stílusos, okos, titokzatos, de csinos és dögös is egyben. Akit te linkeltél az csupán egy vizuális környezetszennyezés.

2017. nov. 18. 20:27
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
nagyon diplomatikusan azt mondom, mehetünk együtt csajozni, nem fogjuk egymásét elirigyelni...
2017. nov. 18. 20:30
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szuper! Elfogadnám!
2017. nov. 18. 20:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Mi kell még? Ész. Az a képek alapján nem sok szorult belé.
2017. nov. 18. 20:56
 17/20 anonim ***** válasza:
86%

"Egy ilyen nőhöz mit szólnátok?"

Egy ilyen nőhöz hozzá sem szólnék.

2017. nov. 18. 22:27
 18/20 anonim ***** válasza:

A testalkata nekem picit már sok... szép, ha egy nőn van mit fogni, de ez már túl sok.

Viszont az arca... tipikus buta proli külvárosi cigányliba arc/tekintet. Nem szimpatikus.

2017. nov. 20. 11:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Picit lehetne formásabb.
2017. nov. 21. 13:59
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Rossz a link?Én a képeken egy zsírosbödönt látok.Mi kell még?Jó sok kenyér hozzá. :)
2017. dec. 1. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!