Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, mit szólnátok ha a barátnőtok megkérne, hogy vegyetek neki tampont?
Megkérdezném milyen kell neki pontosan, aztán veszem.
30/f
Alapvetoen nem is ertem ezt a nagy meglepettseget hogy miert ne vennek meg?
Nagyon sok lany annyira prud, hogy szinte a fiukra is rakepzeli.
22L
Kedvencem volt, amikor rossmanban odajött hozzám egy középkorú pali, hogy segítsek neki, és most próbálok szó szerint idézni: "Szia, elnézést a zavarásért, a segítségedet szeretném kérni, asszony elküldött betétért, de nem mondta pontosan mi kell neki? Azt mondta egészségügyi szárnyas betét sok cseppes. Mi az hogy szárnyas? Közé van a madarakhoz? Mert ennek a márkának (felmutatja) van vmi madár a képén. Ja ez tényleg nem is madár. (mutattam neki párat ami jó lehet, közben felesége visszahívta telefonon) szia életem, figyelj madaras betétből csak ilyen pelenka méretű van, meg egy közepes, sok cseppel, kis hölgy itt segített nekem. Pelenkás kell? Jó. Azt is viszek."
Én kisebb röhögő görcsöt kaptam tőle, de ez zseniális volt. XD IMÁDOM amikor pasik állnak a betétek előtt, ez egy külön jelenség, amiről kisfilmet lehetne forgatni.
Drogériában dolgozok és sokszor volt már erre példa. Sőt olyan is volt, hogy a csaj beküldte a párját, míg ő kint várt rá. :D
Én mondjuk sose kérném erre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!