Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, mit szólnátok ha a barátnőtok megkérne, hogy vegyetek neki tampont?
"Red Vixen nevű felhasználó válasza:
Megbeszélném vele, mennyire egészségtelen is az, s vennék neki betét."
Én meg közölném veled, hogy a betét baromira kényelmetlen és a tampon sem egészségtelenebb. Nekem a betéttöl folyamatosan kisebesedett az alsóbb részlegem az állandó nedvességtöl (bepárásodik, beizzad alatta a bör), és nekem sokkal egészségelenebb a folyamatosan sebes gáttájék, mint a tampon, ami sokkal higiénikusabb, kényelmesebb és megfelelöen, elöírás szerint használva semmivel sem rosszabb, mint a betét, SÖT!
Ezen kivül én használom, és ne más akarja megmondani, mi a megfelelö nekem.
Volt már ilyen. Megkértem, hogy írja fel pontosan. Aztán mivel az nem volt pont a boltban (nyaralunk nem tudtam másik drogériát), ezért megkértem az eladó lányt, hogy segítsen. Simán adott egy masikat.
Most mi ebben a nagy cucc? Felnőtt emberek vagyunk, tudom mi az a menstruáció, azt is tudtam, hogy mikor van meg neki, az lenne a gáz, ha ez nem lenne természetes.
Mikor a páromat kértem, hogy hozzon nekem, annyit kért, hogy mutassam már meg az üres dobozt, hogy tudja mit keressen.
Mi jelentene ezen problémát? Oké, mondjuk 16 alatt lehet, hogy "ciki", de afölött.....
"ké, mondjuk 16 alatt lehet, hogy "ciki", de afölött....."
Szvsz a aki elég érett hozzá, hogy barátnője legyen (uram bocsá' szexuális életet is éljen vele), az legyen már ahhoz is elég érett, hogy egy doboz tampin megvásárlását tudja kezelni.
Most leírtad nagyjából ugyanazt, amit én. :D Átlagban olyan 16 éves kor körül kezdik a fiatalok a szexuális életet, afölött számít vállalhatatlannak szerintem, ha valakinek ez ciki.
Az alatt természetes, a kamaszoknak minden "ciki".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!