Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek mennyire fontos hogy ügyes és "edzett" legyen a partneretek a szexben? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy tapasztaltabb férfival...egyszerűen minden tökéletes. Viszont mikor arra gondolok hogy le fogok vele feküdni, egyszerre leszek izgatott és ideges. Eddig egyetlen emberrel voltam együtt, ő nem panaszkodott, de most teljesen kétségbe estem. Nem vagyok passzív típus a szexben, sosem voltam az, mindig élveztem és szeretek örömet nyújtani, de most máson se jár a fejem, csak mi van hogyha nem vagyok elég jó neki, pl hamar elfáradok lovaglóba...próbáltam pl gyakorolgatni itthon(eddig sosem csináltam ilyet magamnak) és pl most tűnt fel hogy ujjazás közbe hogyha teljes erőből ráfeszítek a hüvelyizmaimra sem érzem erősen a szorítást, max egy picikét feszesebb lesz, de nagyon gyengén...2017. nov. 17. 20:45
11/12 anonim válasza:
Ha tudid mit kell tenni tedd. Ha meg valamiben nem cagy biztos sodródj az árral. Persze ha valami nem tetszik azt mond meg de ha valami tetszik azt is mond vagy éreztesd. Én pl miközben nyalakodok ha odaszorítják a fejemet akkor tudom hogy jól csinálom és nekem is keménYebb lesz. Vagy miközben jár ki-be akkor odaszorítja az ágyékát akkor is beindulok.
12/12 anonim válasza:
Ha tudja a pasi, hogy csak 1 csavoval voltal elotte, no para. Hidd el, szerintem inkabb orul annak, hogy nem fekszel le fuvel, faval. Meg amugy mindenki mast szeret, majd idovel megtanuljatok hogy a masiknak mi tetszik, hogy jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!