Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem szeretnének kapcsolatot! Miért nem?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, semmi több. Kort és nemet is légyszi.2017. nov. 17. 17:15
11/18 anonim válasza:
Átvert az exem, mással is melegítette a pitét.
25F
12/18 anonim válasza:
Túlságosan jól elvagyok egyedül, emiatt alkalmatlannak érzem magam egy kapcsolatra. Nem vágyom rá igazán. Vagy még nem találkoztam azzal az emberrel, aki ezt felülírná. :)
N
13/18 anonim válasza:
Nem kívánom a szexet, az pedig tudom, hogy hozzátartozik mások életéhez.
30N
14/18 anonim válasza:
Mert tök jól megvagyok egyedül. Azt csinálok amit akarok, akkor amikor akarom, senki nem szól bele a dolgaimba és senkinek nem kell megfelelnem. (kivéve a melóhelyen)
Nem mellesleg anyagilag is sokkal jobban kijövök így.
38f
15/18 anonim válasza:
Egyszer szerettem és viszont szerettek,mindent megtettem hogy tökéletes legyek számára,mégis folyton azzal szembesített,hogy ő nem érzi,hogy szeretném,hogy ebben-abban rossz vagyok,hogy ezt nem lehet elviselni,hogy nem tudja elfogadni továbbra,hiába szerelmes ez már nem elég,5 évig voltunk együtt.Túl féltékeny vagyok,önbizalom és szeretethiányos. Hiába tettem bele mindent ,hiába olvastam róla és cselekedtem úgy egyszerűen nem tudtam megfelelni neki, számomra ez egy örök érvényű tanulság volt,hogy teljesen alkalmatlan vagyok egy kapcsoaltra . Évek teltek el és nem vágyok senkire, éldegélek magamban,vannak barátaim,gondjaim,hobbym stb, én csak tudom,hogy nincs jó vége annak,ha kapcsolatban élek,mert csak feszültséget tudok generálni,magamat stresszelem mert rettegek,hogy nem vagyok alkalmas hozzá stb.
17/18 anonim válasza:
Mert a nökben nem lehet meg bizni. Jó pofiznak, közben a hàttérben meg panasz üzem müködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!