Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban a kihívó külső az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban a kihívó külső az elvárás manapság?

Figyelt kérdés

Vannak, akik tudják viselni az extrém kivágott ruhákat, jól érzik magukat, ha mindenki megbámulja őket, de már lassan olyan érzés, mintha elítélnék azt, aki nem.

Egy kismellű nő pl simán felvehet elöl fűzős vagy köldökig kivágott ruhát, rajta nem lesz közönséges, maximum csinos, picit kihívó, de nem botrányos.

pl:

[link]

Viszont ugyanez egy nagymellű nőn utcára, nappalra, hát...

[link]

Melltartó fazonú top ugyanez.

Pici mellel csinos:

[link]

De képzeljük el, ha valaki így menne végig az utcán:

[link]

Jó, mondjuk terítene a vállára egy kargigánt, persze kigombolva. És ez még nem is olyan nagy mell...

Szóval a férfiak, akik hangoztatják, nem kell úgy öltözni, mint egy apáca, azok belegondoltak már, hogy nem lehet minden testalkatra minden ruhát felvenni?

Vékony, nagymellű nő vagyok. Àtlagosan öltözöm (tehát nem bő ruhák, és nem is a fentiek), mégis simán megállítottak már az utcán férfiak, nők, de párok is, hogy eredeti-e a mellem, ill volt egy csaj, aki meg is mondta, baromi jó, akár saját, akár csinált.

Nem, nem kellemes érzés egyébként, ha megbámulnak vagy a melleimhez beszélnek. Már munkában is volt olyan, hogy bejött két pasi, és megkaptam, "oltári csöcseid vannak".

Szóval, akinek ez nem hiányzik, miért kell elkönyvelni konzervatív aggszűznek?

2017. nov. 16. 20:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kismellű nőként (70-75A) nem érzem azt, hogy bármit felvehetnék. A kivágott ruhák rettenetesen állnak rajtam, így azokat kerülöm. Ettől függetlenül szeretem, hogy ilyen kicsik. :)

A belinkelt képek és ruhák nekem nem tetszenek, egyetértek azzal, aki azt írta, hogy közönséges.

2017. nov. 16. 21:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Vannak olyanok is, de általánosítottál.
2017. nov. 16. 21:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Liba
2017. nov. 16. 23:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem minden férfi gondolkozik így, de értem, mire gondol a kérdező. Én is megkaptam már, hogy túl konzervatívan, könyvtárosnéniesen öltözöm, csak azért, mert viszonylag zárt felsőket veszek fel (amúgy én túlsúlyos vagyok, de így is a méreteimhez képest nagy mellekkel). Olyat, aminek picit mélyebb a kivágása (és itt nem a kihívóra, hanem mondjuk egy átlag V-kivágásra gondolok), ritkán, azért, mert van egy csomó pasas, aki akkor azt hiszi, hogy direkt neki pakoltam ki, beszólogat, lek...z, ez meg kell a fenének, de tényleg. Főleg azután, ha felháborodom, ha mondjuk olyan helyzetben vagyunk, hogy beszélnünk kell, de nem a szemembe néz, hanem a mellemet bámulja, akkor még ő háborodik fel, hogy hogy merem.
2017. nov. 17. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!