Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak, akik csak szexre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak, akik csak szexre mennek, miért nem egy éjszakást keresnek, ahelyett, hogy?

Figyelt kérdés

Behülyítenek olyan csajokat, akik kapcsolatot szeretnének, beadják nekik, hogy szerelmesek, randiznak velük, programok, miegymás akár egy hónapig, majd szex után ott az ajtó.

Mi értelme ennek?

Pláne, ha nem is valami top kategóriás bombázókról van szó, csak átlagosan szép lányokról.

Bármelyik szórakozóhelyen felszedhetnének top kategóriás nőket egy koktél áráért cserébe, és nem is kéne rájuk várni, kocsival vinni ide-oda, programokat szervezni, éttermet fizetni, megjátszani, hogy érdeklődnek iránta, heteken, hónapokon át hazudni....ennek mi értelme?

2017. nov. 15. 16:39
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
66%

"Bármelyik szórakozóhelyen felszedhetnének top kategóriás nőket egy koktél áráért cserébe"

Mióta?

2017. nov. 15. 16:43
 2/35 anonim ***** válasza:
97%
Egyéjszakásnál, csak használati tárgy a másik. Egy olyan nővel, akinek vannak érzései is, azzal, nagyságrendekkel jobb a szex. A második, a média által toppnak tartott nők, soha nem érdekeltek.
2017. nov. 15. 16:48
 3/35 A kérdező kommentje:

De ha egy nőnek vannak érzései, akkor miért nem lehet korrektnek lenni vele az elején, és megmondani neki, nem akarsz komolyat, hagy döntse el ő, szeretné-e így is?

Vagy úgy értetted, szerelmes nővel? Ez meg aztán tényleg aljas.

2017. nov. 15. 16:50
 4/35 anonim ***** válasza:
24%

Az ember ritka egy szemét teremtmény.

Van ilyen...sajnos, de ez van. El kell fogadni.

2017. nov. 15. 16:52
 5/35 anonim ***** válasza:
Mer igy ha csak par hetig is, de ott az a fix punci, akihez akarmikor mehet. Nem kell minden alkalommal ujra kezdeni a vadaszatot, hogy aztan tallagasson, vagy osszejon vagy nem.
2017. nov. 15. 16:55
 6/35 anonim ***** válasza:
87%
Es nem mellekesen, az ilyen csak magara gondol, pont hidegen hagyja a no erzese.
2017. nov. 15. 16:56
 7/35 anonim ***** válasza:
36%

Miért, szerinted, oda megy egy pasi és azt mondja, nem akarok semmit, csak dugni veled, te bele fogsz menni?

NEM.

Van érzés, akár ördög is leszel az ágyban, nem hogy elutasítod a pasit.

2017. nov. 15. 16:59
 8/35 anonim ***** válasza:
49%
mivel ezek a férfiak megtehetik átlag matyi nem fog egy éjjszakást keresni-----
2017. nov. 15. 16:59
 9/35 anonim ***** válasza:
74%
Az ilyen emberek undorítóak és szánalmasak, de jó emberismerettel nagyon könnyű kiszűrni. Csak azt hülyítik, akit lehet, mert mindig vannak jelek arra, hogy csak szexre megy, még akkor is, ha próbálja megjátszani a szerelmest, csak egyes lányok annyira elvakulnak, hogy nem veszik ezeket észre, vagy nem akarják észrevenni. Engem még egy pasi sem hülyített be, mert én egyből megérzem az ilyet és egyszerűen leépítem az illetőt.
2017. nov. 15. 17:02
 10/35 A kérdező kommentje:
Van, akinél nem lehet észrevenni sajnos, annyira jó színész. De alapból persze én is ki szoktam szúrni, hát, egyszer nem sikerült.
2017. nov. 15. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!