Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nálam veri ki a biztosíté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nálam veri ki a biztosítékot, hogy a pasik a sovány, agyonsminkelt nőkre buknak?

Figyelt kérdés

#vékony #ízlésficam #rossz ízlás
2017. nov. 14. 17:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
35%
Nem, nálad a fauszt veri ki.
2017. nov. 14. 17:45
 12/26 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is a soványok tetszenek.
2017. nov. 14. 17:57
 13/26 anonim ***** válasza:
75%
Oszt akkor mi van? Neked meg jó eséllyel a kigyúrt szépfiúk tetszenek, akik viszont inkább az általad említett nőkre mennek rá, ezért most sértődötten általánosítasz az összes férfire.
2017. nov. 14. 18:08
 14/26 anonim ***** válasza:
71%
Csak nálam veri ki a biztosítékot, hogy a csajok a külsejükre fogják, hogy nem kellenek a pasiknak?
2017. nov. 14. 18:15
 15/26 anonim ***** válasza:
55%
Nekem az enyhén vastag szolud szépségek az eseteim, én nekik sem!
2017. nov. 14. 18:18
 16/26 anonim ***** válasza:
46%
Tojok a véleményedre kérdező. Meg az agyonsminkelt nőkre is
2017. nov. 14. 19:00
 17/26 anonim ***** válasza:
31%
Talán ha nem lennél lusta ahhoz, hogy lefogyj, akkor nem kéne ezen siránkoznod.
2017. nov. 14. 19:11
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Nem verné ki a biztosítékot, hogy ha észre vennék a többi fiút is, akiknek rohadtul nem tetszenek a sovány lányok. :) Nem beszélve az agyonsminkeltről. Egyik se tetszik. A nőies testalkatú lányokat szeretem és nem kell smink, műköröm meg ilyenek. Max szemfesték, az jól nézhet ki, de az se két vödörrel. De hát biztos nem létezem... :D

( Nyugi, koránt sem úgy van ahogy gondolod. )

2017. nov. 14. 19:30
 19/26 BlackSword ***** válasza:
70%
Na, mi van mucika, savanyú a szőlő???
2017. nov. 14. 19:30
 20/26 anonim ***** válasza:
95%

De jó, hogy már a picsogó kisfiúk mellett megjelentek a picsogó kislányok is az oldalon... Ezt meg kifejezetten utálom, mikor szidják a szép lányokat, csak hogy ők kevésbé érezzék undorítónak magukat.

Mellesleg én baromira nem ezt látom, pedig az időm nagy részét férfiak között töltöm. Az agyonsmikelt lányokat konkrétan minden férfi ismerősöm ki szokta nevetni. De attól, hogy valaki szép, és mondjuk ki van húzva a szeme mellé, még nem lesz agyonsminkelt r.banc..

2017. nov. 14. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!