Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakoriak a gyönyörű, intelligens, okos, sportos, kedves, bájos, elbűvölő személyiségű nők 23-25 éves korosztályban?
Figyelt kérdés
2017. nov. 11. 23:33
21/28 anonim válasza:
Semennyire. Ilyen nők nem léteznek.
Ebből a hét jelzőből a nők maximum 2-3-at birtokolnak egyszerre, de már az is nagyon ritka. Egyébként is csak a gyönyörű és a sportos lényeges.
22/28 anonim válasza:
Szóval az általad keresett nő csak 23, 24 vagy 25 éves lehet. Röhögnöm kell:)
Esetleg nagyobb intervallum nem felel meg?
Így nem tudom, de a huszonéves egyetemisták vagy egyetemet végzettek 10%a ilyen Bpn. Ha vagy a bájosból vagy a kedvesből kellene engedned, akkor már 5ből 1 lenne az arány.
23/28 anonim válasza:
Mint apácazárdában a fitymacsattogás. 😬😁
24/28 anonim válasza:
Releváns statisztikával szerintem senki nem rendelkezik itt a gyik-en, s ezzel a bevásárlólistával az a probléma (azon kívül, hogy egy bevásárlólista!!!), hogy egynéhány pontja igen szubjektív. Például a gyönyörű, a bájos és az elbűvölő.... Valakit az bűvöl el, hogy a lány visszafogott és szerény, valakinek meg az a bájos, ha van temperamentuma, és nagyon céltudatos...
25/28 anonim válasza:
Ha tetszik kinézetre és eléggé szereted és ő is ugyanúgy téged, akkor minden egyes nő ilyen. Időnként. Időnként meg sárkányok. Ki gyakrabban ki ritkábban. Lényeg, hogy ne csak ott legyél mellette, hanem koncentrálj rá, mikor együtt vagytok.
26/28 anonim válasza:
Hát, szerintem nem nagyon.
Két csaj ugrott be, az egyik versenyszerűen sportol, nagyoy
n szép, elbűvölően viselkedik azzal aki tetszik neki, de hihetetlenül beképzelt pcsa.
A másikra kb mindegyik illik, viszont nagyon gyerekes és az érzelmi intelligenciája nulla.
27/28 A kérdező kommentje:
Akkor ennyire ritkák lennének az ilyen lányok?? :(
2017. nov. 12. 12:02
28/28 Sunshinedoll válasza:
Nekem az összes barátnőm ilyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!