Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakoriak a gyönyörű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakoriak a gyönyörű, intelligens, okos, sportos, kedves, bájos, elbűvölő személyiségű nők 23-25 éves korosztályban?

Figyelt kérdés

2017. nov. 11. 23:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

Semennyire. Ilyen nők nem léteznek.

Ebből a hét jelzőből a nők maximum 2-3-at birtokolnak egyszerre, de már az is nagyon ritka. Egyébként is csak a gyönyörű és a sportos lényeges.

2017. nov. 12. 07:25
 22/28 anonim ***** válasza:

Szóval az általad keresett nő csak 23, 24 vagy 25 éves lehet. Röhögnöm kell:)

Esetleg nagyobb intervallum nem felel meg?

Így nem tudom, de a huszonéves egyetemisták vagy egyetemet végzettek 10%a ilyen Bpn. Ha vagy a bájosból vagy a kedvesből kellene engedned, akkor már 5ből 1 lenne az arány.

2017. nov. 12. 07:50
 23/28 anonim ***** válasza:
Mint apácazárdában a fitymacsattogás. 😬😁
2017. nov. 12. 07:57
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Releváns statisztikával szerintem senki nem rendelkezik itt a gyik-en, s ezzel a bevásárlólistával az a probléma (azon kívül, hogy egy bevásárlólista!!!), hogy egynéhány pontja igen szubjektív. Például a gyönyörű, a bájos és az elbűvölő.... Valakit az bűvöl el, hogy a lány visszafogott és szerény, valakinek meg az a bájos, ha van temperamentuma, és nagyon céltudatos...
2017. nov. 12. 09:40
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik kinézetre és eléggé szereted és ő is ugyanúgy téged, akkor minden egyes nő ilyen. Időnként. Időnként meg sárkányok. Ki gyakrabban ki ritkábban. Lényeg, hogy ne csak ott legyél mellette, hanem koncentrálj rá, mikor együtt vagytok.
2017. nov. 12. 09:59
 26/28 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem nem nagyon.

Két csaj ugrott be, az egyik versenyszerűen sportol, nagyoy

n szép, elbűvölően viselkedik azzal aki tetszik neki, de hihetetlenül beképzelt pcsa.

A másikra kb mindegyik illik, viszont nagyon gyerekes és az érzelmi intelligenciája nulla.

2017. nov. 12. 11:59
 27/28 A kérdező kommentje:
Akkor ennyire ritkák lennének az ilyen lányok?? :(
2017. nov. 12. 12:02
 28/28 Sunshinedoll ***** válasza:
Nekem az összes barátnőm ilyen :D
2017. nov. 12. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!