Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogyha nem tudom eldönteni mit akar a lány?
Régen beszélgettem egy lánnyal facebookon, aki nagyon menő a suliba és sokan oda is vannak érte. Beszélgettünk, beszélgettünk tökre jó hangulatban, de amikor a suliban talalkoztunk, akkor vagy nem akart észre venni vagy nem köszönt. Úgy döntöttem annyiban hagyom és nem foglalkozok többet a lánnyal. Azonban a napokban matcheltünk Tinderen és újra elkezdtünk beszélgetni. Na szerintetek, akkor mit is akar a lány??? Sajnos én már néha nem rudok kiigazodni egyes embereken.
19/f
Tinder?
Hova szarjak? Mutasd. ;)
Hagyd már azt a beképzelt gyökeret, köszönni se köszön....pofám leszakad.
Keress olyat, akit tényleg érdekelsz. Ez teljesen komolytalan amit leírtál.
Teljesen mindegy, hogy ki mennyire népszerű, ha annyi szociális fejlettsége sincs, hogy köszönjön ha találkozok. Pláne azok utána, hogy a virtuális világban hajlandó veled kommunikálni.
Egyébként tini párkapcsolatok kategória...
" de amikor a suliban talalkoztunk, akkor vagy nem akart észre venni vagy nem köszönt. "
A menők már csak ilyenek. Tudod, ők megtehetik, ez a szövegük :) Szokj hozzá, hogyha ilyen lányokra hajtasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!