Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen párkapcsolati problémád van most?
Az a problémám, hogy messze vagyunk egymástól...stresszesek vagyunk a vizsgaidőszak miatt és mormogunk egymásnak:-S persze utána megbeszéljük, de telefonon nem ugyanaz. És ez még csak a kezdet egy hónap a vizsgaidőszakom, mostantól számítva...:(
2o-L
vágyódok nagyon egy 45 éves hüölgy után,aki egyben a főnök szerűségem is,de apám eltilt tőle,mert félti a munkáját:( teljesen ki vbagyok,és tudom hogy ő is szeretne engem,meg nincs is most szeretője/párja
de nem adom fel,szerintetek írjak a emailjára?:)
1.régivel szakítottam
2.szeretnék egy társat, de nem találok
3.elegem van abból,hogy az emberek nem becsülik meg azt, amijük van
4.elegem van abból, hogy vannak olyan párkapcsolatok, ahol egyesek le se szarják a partnerüket
5.elegem van abból, hogy minden férfi és nő általánosít
6.abból is, hogy lehet, igazuk van...
7.elegem van a megcsalásból, hagyagolásból, nemtörődömségből, hazugságból, kihasználásból, élősködésből, egymás bántásából
És elkeserít, hogy ilyen nehéz a mai világban szerető társat, párt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!