Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akik szerint a férfi feladata a kezdeményezés a randira hívás, mert ha ezeket nem teszi meg akkor töketlen szerintük, miért nem maradnak a konyhába, főzni, mosni, takarítani és minek dolgoznak?
"Ha egyszer találok egy normális csajt és lesz gyerekünk az biztos,"
Bocsi, de ez a dolog már ott elbukott, hogy normális csaj nem fog olyannal összejönni és családot alapítani, aki a tartós szexmegvonás miatt olyan szinten frusztrált, hogy a nőnek szerinte a konyhában a helye és nem dolgozhat.
Az egyenjogúság barátom nem arról szól, hogy a nőnek kellene téged felszednie csak mert épp nem mersz kezdeményezni, hanem arról, hogy nem te döntöd el, hogy egy nő elmegy-e dolgozni vagy nem.
Egyébként meg viccen kívül írtam: ha minden elintéz egy nő, a férfira nincs szüksége, ez van.
És ez probléma.
Nincsenek meg a férfiszerepek- nézz magadra-.
Egyre több ilyen van, efelé haladunk,és ez rohadt gáz.
A férfi várja el, hogy udvaroljanak neki, felszedjék,egyre férfiatlanabb, miközben a nők kb minden téren erősebbek: eltartják magukat, önállak, nincs szüksége egy férfira, mert kb mindent meg tud oldani magának.
Hát ezért fontosak a nemi szerepek. De te legalább nem anyádnál laksz, ez valóban előrelépés a mai világban, nem vagy teljesen reménytelen eset.
Ja, amúgy mi köze az országnak a problémádhoz? :D
Külföldön szerinted mi vár? Szerinted amit átteszed a lábad a határon, egy tucat kiéhezett nő fog rád repülni, vagy mi? :D :D Vagy ez miért nemzeti probléma? Nem értem. Túl sok volt a poresz, nem?
#29:
Ha már ekkora pofád van, meszeld ki a szobákat, bombázd szét a fürdőszobát felújításkor, építsd újra a lakást a csemperagasztástól kezdve a rézcsövek forrasztásáig minden szakterületet igénybe véve, egyengesd ki a görbe falakat profi kőművesi precizitással, vezetékezd át a falakat, cipeld a barátnőiddel a két és fél méter magas kemény faanyagú bútorokat, ha neked ennyire nincs szükséged férfimunkára, de le merem fogadni, hogy te, meg a hozzád hasonló vérszívók egy kalapácsot nem tudnak megkülönböztetni a fakanáltól. Egy tök egyszerű műveletre, fűnyírásra, padló felnyalására, vajas kenyér sütésére (sic!) totál alkalmatlanok vagytok mindamellett, hogy például a rendet, a rendszerezést, a tisztaságot, a precizitást hírből sem ismeritek.
Elképesztő manipulációval vagytok képesek felmenteni magatokat egy rohadt ebéd megfőzésétől, mert ti ugyan nem léptek be abba a helyiségbe, ahol mosogató, konyhaasztal, hűtőszekrény, kredenc, fűszerpolc, és minden hasznos hi-tech technológia előfordul, és hát végtére is mi, férfiak milyen jogon várjuk el azt, hogy készíts valami kaját a szabadnapjaidon, amikor egész nap mereszted a valagadat. Juj, még koszos lesz a körmöcskéd, meg büdike a bőröd az olajszagtól. Főzzön csak a pasika, porszívózzon a pasika, takarítson a pasika, mossa ki a szaros gatyáit a pasika, mert nektek halaszthatatlan dolgotok akad a műkörmös/fodrász/masszőr/fitneszcica/stb. barátnőitekkel a kávézóban/edzőteremben/plázában.
A pasika egyébként mindenféle kérés nélkül megteszi a fentebb felsoroltakat, mert önálló és mert egyedül él, és nagyjából ezek miatt sincs szüksége RÁTOK!
Urraaaamissteeeen, még csak most olvastam el a 8-as kommented....
" nem vagy teljesen reménytelen eset. "
-ezt vissza is vontam, bocsi.
A liberáis szemlélet manapság rohadt hibás, az egész rendszer, ha picit levennéd a szemellenzőt, és látnád a valódi arcát, és hogy mi folyik az általad tökéletesnek vizionált országokban..
De persze teljesen elfogadott körükben a transzneműség, a nemváltás, stb is, szóval még mindig átpártolhatsz a másik oldalra, hátha találsz egy tökös férfit végre. ;)
Szerintem is költözz oda. Senki nem tart vissza a szemléleteddel és ezzel a sok ostobasággal. Az ilyeneket mg parodizálni sem kell, megteszik maguk, az egész gondolkodásod egy vicc önmagában. :)
Ja, és a 3-asnak - ő legalább nem teljesen agyhalott, mint te a 8-as kommentedben-legalább van szexkultúrája.
" skandináviában már megvalósult az utópiád, ott a nők is szedik fel a pasikat, sőt, már előre se szabad engedni őket az ajtóban, vagy széket kihúzni, kabátot felsegíteni, mert megsértődnek rajta. "
Aki erre komolyan azt gondolja, hogy rendben van, az teljesen retardált.
33
Az a probléma, hogy az ilyenek azt sem tudják, hogy kell beindítani egy fűnyírót. És én előbb kimeszelem a lakást, mint az ilyenek.;)
"egy kalapácsot nem tudnak megkülönböztetni a fakanáltól. "
Hát pont ez az. Nekem nincs műkörmöm- sosem volt, és megcsinálom a "férfi" munkákat is, fát is tudok vágni. Ez most mellé. ;)
Azért nem hittem volna, hogy itt ennyi gyenge elméjű, szöveget meg nem értő, de személyeskedő paraszt van. Hányszor írjam már le azt, hogy szoktam kezdeményezni és mostanában is sokat ismerkedek, de nem tartom helyesnek azt, hogy még mindig az a felfogás, hogy ez a férfi feladata. Nem értitek meg azt, hogy befásult buta konzerv felfogásotok nem kompatibilis a mai eszmékkel? Gondolom vidékiek is vagytok, ezt nem lenézésből írom csak általában vidékiek vannak nagyon lemaradva ami az ésszerűséget érinti.
Ketté kéne választani a biológiai és a társadalmi nemet, az természetes, hogy valaki férfinak más nőnek születik és biologiailag különbözünk, de van a társadalmi nem ami mesterséges társadalom kreálta, na ezzel vannak problémáim.
Feljebb levő válaszolónak üzenem még gusztustalannak tartom azt, hogy egy haszonállatként tekintesz egy férfire és nem egy emberként, egy igazi hulladék véglény lehetsz, ilyenekre nincs szükség a társadalomban.
Itt egyedül te vagy idióta.
Legrosszabb..:- pontosan erről beszélek, az ilyen tutyimutyi férfiakról, mint a kérdező( oké, hogy te nem tartozol bele): de ő pl azt se tudja a kis zseni, hol kezdődik a vidék, életében nem tette még ki a lábát szerintem Pestől ( éljen a beszűkültség! :)) - öngól).
Szerinted ez komolyan felismer egyáltalán egy fűnyírót, tudja, mi az a villáskulcs? Használatáról már meg sem merem kérdezni.. Erről beszélek, amikor azt mondom, előbb összerakok egy szekrényt, mint a mai "férfiak" adott százaléka.. :(
Ja, egyébként pesti vagyok, csak nem élek burokban és vidéken is járok. Most akkor mi van, hm? Ennyiből is éltképesebb vagyok, mint te, és te meg akkora irónia vagy önmaga, mint a panel, amiben laksz beszűkültség terén ezzel a kijelentéseddel. :) De még csak fel sem fogod.
Jajjj, és tudod még mi benned a legviccesebb? Azontúl, hogy az egész gondolkodásod nem konzekvens, ellentmondásos és totál értelmetlen?
Még egy érv, ami ezt alátámasztja:
ezt írod:"Feljebb levő válaszolónak üzenem még gusztustalannak tartom azt, hogy egy haszonállatként tekintesz egy férfire és nem egy emberként"
a kérésben pedig ezt írtad:
--->
"Azok a lányok, akik szerint a férfi feladata a kezdeményezés a randira hívás, mert ha ezeket nem teszi meg akkor töketlen szerintük, miért nem maradnak a konyhába, főzni, mosni, takarítani és minek dolgoznak?"
Szóval ki tekint ki minek? :)
Ülj le szépen, és legalább te találd már meg a logikát és maradj is konzekvens az elgondolásodhoz. HA nem megy, akkor pedig gondolkozz még egy picit, mielőtt butaságokat hordasz össze, mert csak nevetséges lesz, ha egyik mondatod üti a másikat. ;)
U.I. Egyébként jól szórakoztam, trollkodásnak indult az egész részemről, mert a kérdésed nem lehet komolyan venni eleve. De az tényleg felfoghatatlan, hogy a kérdező komolyan is gondolja, amit ír.... Vicceskedés nélkül mondom, hogy gáz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!