Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kellene aggódnom emiatt, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellene aggódnom emiatt, vagy csak spicces volt a párom és nincs gond?

Figyelt kérdés

Figyelmes lettem valamire, amiből nem tudom, hogy mit gondoljak, foglalkozzak-e vele vagy semmiség, ebben kérném a segitségeteket.

A párommal több,mint három éve vagyunk együtt, nagyon jó a kapcsolatunk, imádjuk egymást. Van egy pár, akivel nagyon jóban vagyunk, ő ismerte őket előttem is, de én is jó barátságba kerültem velük. Ezzel a párral szoktunk kirándulni járni és szórakozni is. Kb három havonta eljárunk velük inni, szórakozni.

Az ilyen bulik alkalmával(amikor mindannyian kicsit mámoros állapotba kerülünk) észrevettem egy dolgot.

Ugye ilyenkor jobban elengedjük magunkat, és én is meg a másik lány levetkőzzük addigi félelmeinket és merészebben táncolunk. Van, hogy megpusziljuk egymást, meg egymással szemben nagyon közel táncolunk, ölelgetjük egymást szóval nagyon előjön a szeretős énünk.

Ilyenkor pedig néha jön a párom, hátulról megfogja mindkét kezem és elkezdi végigsimitani a lányt a fejétől a derekáig, az én kezemmel, de ő irányitja. (remélem érthető) Volt, hogy a melleit is igy végig simogatta/m. Néha a másik fiún is igy végighúzza a kezeim. Akkor ott nem is fogom fel ezeket, csak igy józanul eszembe jut és agyalok rajta.

Nem tudom ,hogy ő akarja-e fogdosni a lányt, azért csinálja ezt, vagy csak élvezi, amint én fogdosom?

Lehet hülyén hangzik igy leirva :)) de kiváncsi vagyok, hogy mit gondoltok erről, esetleg történt-e hasonló veletek?

(Nekem tuti azt mondja, hogy csak hülyeségből csinálja, és ő nem fogdosná a lányt, hogy ne haragudjak... ám ti, férfiak milyen okból tennétek ilyet?)21N

2017. nov. 10. 12:04
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Részegen sok hülyeségre képes az ember, hacsak nem látsz valami fanatikus beleélést, akkor szerintem ne törődj vele
2017. nov. 10. 12:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Akar egy kis 4-est abban biztos lehetsz.
2017. nov. 10. 12:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ránézésre nagyon enyhe kifejezés a "kicsit mámoros állapot" arra ami történik. Inkább tűnik úgy, hogy "jól berúgtok" mind a négyen. Lesz még ebből gruppen, ahogy növekszik majd az egy este alatt elfogyasztott Lóbányaik/Koccintósok/Fütyülősök/Vodkanarancsok száma és egyre inkább elszalad a ló mikor részegek vagytok.
2017. nov. 10. 12:13
 4/10 anonim ***** válasza:
11%
Úgy szeretem ezt a lekezelő stílust, ami itt van! :D
2017. nov. 10. 12:15
 5/10 A kérdező kommentje:

A négyest kizárnám. Szexualitás terén nem vagyunk prüdek, szeretjük variálni és érdekessé tenné, de egyikünk se lenne benne, hogy a másik egy más nemüvel legyen. Azt viszont bevallotta, hogy felizgatja, ha lánnyal intimebb helyzetbe kerülök(közel táncolunk, puszik)

Csak ezek az esetek miatt az jutott eszembe, hogy mi van ha végülis ő vágyik arra, hogy simogathassa azt a lányt és igy 'leplezi'.

2017. nov. 10. 12:30
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
Meg kell beszélni őszintén, kinek milyen titkos vágyai vannak. Nincs más út.
2017. nov. 10. 12:43
 7/10 anonim ***** válasza:
51%

"amikor mindannyian kicsit mámoros állapotba kerülünk"

Mármint te. :)

2017. nov. 10. 12:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én szerintem az alkohol a “világ legjobb” gátlást oldó találmánya. Mindenkiben van olyan, amit józanul nem tenne meg, mert ugye a gátlás blokkolja, de az alkohol ezt a gátlast feloldja. Elképzelhető, hogy van benne valami, hogy jár a fantáziája józanon valamin....de az alkohol másik tulajdonsága, hogy totálisan hülye lesz tőle az ember.

Nem tudom.... mondjuk én részegen se csinálok ilyet ha van párom....akármennyire is részeg vagyok, ha az agyamban nem is, mert ugye a részegség kiiktatja, de lélekben helyben vagyok, és nem csinálok ilyet/olyat mert tudom, hogy a páromnak rosszul esne, kételkedne stb...pedig volt már, hogy úgy berúgtam, hogy a detoxban kelltem. Megkérdeztem, szivem csináltam valami hülyeséget, ami zavarna? Leszámítva, hogy félmeztelen kikattanva őrült módjára majomként randalíroztam...ezt leszámítva nem.

Bár az alkohol mindenkire másként hat, és ez csak egy vélemény amit leírtam.

Annyit tudok mondani még hogy........nazdarovje!!! :DDD

2017. nov. 10. 12:47
 9/10 anonim ***** válasza:
80%

"Van, hogy megpusziljuk egymást, meg egymással szemben nagyon közel táncolunk, ölelgetjük egymást szóval nagyon előjön a szeretős énünk. "

Szerintem meg a meleg énetek jön elö - legalább is velem még sosem fordult elö, hogy egy barátnöt kezdjek puszilgatni, símogatni vagy flörtölösen táncolni vele.

2017. nov. 10. 12:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Négyes úgy is létezik hogy a pasik nem dugják meg egymást.
2017. nov. 12. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!