Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 28 eves fiunak lehet hogy azert nem kellettem mert megtudta hogy szüz vagyok?
Azt mondta másoknak gyerekes voltam!
Volt koztunk csok meg beszelgettunk hogy mi lenne ha egyutt lennenk stb. De végül eltünt.
De amugy igy vissza gondolva nem hiszem hogy ez volt a baj. Mert mar az elejen tudta ő....akkor nem is jott volna le hozzam. Gyerekesnek gondolt....
Mért nem keresel egy korban hozzádillő srácot aki nem csak meg akar kurni hanem szeret és tisztel is. Szépen lassan felfedeznétek egymás testét és csak akkor add oda magad neki ha mindenképp úgy érzed hogy megérdemli.
Csak azért ne dugjál mert trendi ha nem vagy szűz. Meg fogod bánni ha csak azért dobod szét a lábad.
Felesleges a leütött billenytűt is pazarolni, ilyen logikus és járható utat mutatni. Nő.
1. 28 éves FÉRFI, és nem fiú.
2. Tanulj meg helyesen írni!
3. Mit akarsz te egy több mint 10 évvel idősebb embertől?
Legyen mivel villogni Fb-on?
4. Azért nem akart téged, kislány, mert agyilag éretlen vagy egy érett felnőtt emberhez képest!
5. Keress a korosztályodból pasit!
Lényegében igen. Max meg akart dugni, de a társdalom szemében nem nézett volna olyan jól ki a dolog, ha csak elveszi a szüzességedet, aztán faképnél hagy. HA már előtte átmentek volna rajtad páran, nem lett volna olyan nagy gáz.
Meg persze sokáig is tartott volna az, míg hanyatt dönt.
őszintén, én 31 vagyok, ha flörtölgetnék egy lánnyal (csak flört) és utána kiderülne, hogy 18, akkor azért NAGYON elgondolkoznék a továbbiakban. Lehet, hogy oké, flörtöljünk tovább, egyszer élünk, és ha kiderül utána, hogy még szűz is?
Azt mondanám inkább hagyjuk. Nem azért, mert nem akarok szeretkezni vele, hanem azért, ha nem gondolom komolyan a kapcsolatot, akkor nem akarok az a srác lenni, aki elveszi a szüzességét, de nem akar semmi komolyat, csak játszadozik.
Van egy srác ismerősöm, aki nem éppen sikeres a saját korosztályában, viszont folyton flörtölget és a fiatal lányok nagyon oda vannak érte. Ami gáz, hogy ő bárkit megdug, akit csak tud, és már 3 lánynak (kb 17-18 évesek) vette el a szüzességét. Természetesen nem akart tőlük semmit, hanem csak dugni akart és természetesen megbeszélte a lányokkal, hogy ez csak szex, de ők még nem fogták ezt fel.
Hónapokig kajtattak a srác után és reménykedtek abban, hogy végül beléjük szeret. Egyik lányt jobban ismerem, ő még így 3-4 évvel rá is szerelmes a srácba és emiatt nem képes más kapcsolatot kialakítani, mert még mindig reménykedik. Egyszer feküdtek össze.
GÁZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!