Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esett már meg valakivel, hogy sok ideig tetszett neki fiu/lány, akár évekig, de valamiért sosem jöttek össze?
Figyelt kérdés
Pl mindketten tetszettetek egymásnak.Másik suli,távolság,esetleg valamelyiknek kapcsolata lett,vagy egyéb dolgok miatt annyiba is maradt és igy sosem kerültek közel egymáshoz.Ha eltelik sok év és meglatod,erzel még valamit vagy semleges számodra?2017. nov. 8. 19:33
1/3 anonim válasza:
Barátok vagyunk, a barátságot nem rúgtuk fel. Házi nyúlra nem lövünk.
2/3 anonim válasza:
Igen, velem.2 évig mentek a jelzések innen is,onnan is. Aztán beszéltünk párszor, mondta, hogy párkapcsolata van, szóval itt befejeztük a történetet. Ha látom, még most is megdobban a szívem, de ennyi. Nem lépek bele más kapcsolatába. Semleges szerintem soha nem lesz számomra. Már csak azért sem, mert ott van bennem, hogy mi lett volna, milyen lett volna vele stb. Én úgy érzem, hogy összeillettünk volna.
3/3 anonim válasza:
Ugyanolyan helyzetben vagyok mint a második.
Szóval ja.. átérzem.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!