Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már veletek olyan, hogy nagyon tetszett egy lány, de valamiért mégsem próbálkoztatok nála?
Igen én kétszer is!
1) A lánynak 4 éve volt barátja és nem akartam belerondítani a kapcsolatba (mondjuk nem fog már sokáig tartani ettől függetlenül)
2) A lány szép volt, de idővel kiismertem, hogy csak kívülről.
igen, négyszer is
1-4: egy lúzer vagyok
Persze, csak ilyen volt.
Egyikkel az volt a gond,hogy túl messze lakott, 100 kilómétert kellett volna utazni, én meg 5öt sem akarok, annyira unnám az ingázást, annyit egy nő sem ér.
Aztán a másikaknál vagy nem volt rá szituáció, szar volt a közeg, túl sok barom legyeskedett körülötte, van hapija, aki épp nem otthon van sohasem, így nehezen lehet elcsábítani, ezek is mind mind kizáró okok voltak.
Aztán univerzálisan meg a nincs kedvem az elutasíátst hallgatni szituáció, inkább hagyom a francba verzióval nyakonöntve.
Velem csak ilyen van. :)
Egy csúnya fiú, aki úgyis esélytelen...
Volt persze!
De é általában leszólítom meg beszélgetünk haladunk is valamerre csak utána ráunok vagy nem tudom....és inkább hagyom a fenébe. Valahogy mindig olyan érzésem kezd lenne az 1.-2. tali után, h kevés vagyok még ha többen is azt mondják, h hülye vagyok....
Fuh... köszönöm szépen ezt a sok választ!! :) látom van itt, aki önbizalomhiányos.. Ne legyél az, nem tudhatod kinek lehetsz igazán értékes.
Nos igen.. Ezt a "bár lettem volna bátrabb" sohajt nem először hallom... :) Nem baj, úgyis lesz másik lehetőség !!
Köszi szépen mindenkinek mégegyszer !! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!