Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
187 cmes ferfi es 170 cmes no nem nez ki furcsan egyutt?
Figyelt kérdés
2017. nov. 6. 18:11
11/19 anonim válasza:
Én 170 vagyok, barátom 188, és nem, nem nézünk ki furán együtt. És kva unalmas már a picsogás, nem érdekel, hogy kit mennyire triggerel az, hogy magas férfit választanak sokan, köztük én is. Ez van.
12/19 anonim válasza:
Én 170, exem 204 cm. Rá alapból furcsán néztek, mert qva magas. De amúgy meg senkit nem érdekel.
14/19 anonim válasza:
Szerintem nem, köztünk ekkora a magasságkülönbség, csak két centivel alacsonyabbak vagyunk (185,168). Nem nézünk ki furcsán együtt.
15/19 anonim válasza:
Ez pont olyan különbség, hogy érzed, hogy magasabb nálad, de egyáltalán nem feltűnő. Köztünk is kb. ennyi van és szerintem ideális. Bár én pl. nem nagyon hordok magassarkút, de megtehetném, mert még úgy is picivel magasabb.
16/19 anonim válasza:
"Én is mindig 185-187 cm-es férfiről ábrándoztam - a párom 166 cm :D"
Ha van egy minimális gerinced, akkor most azonnal írsz a pasidnak, hogy szeretnél szakítani vele. De kérlek, ne hitegesd feleslegesen szerencsétlent! Nagyon szomorú, hogy ennyire felszínesek és lelketlenek a nők (tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek).
18/19 anonim válasza:
Mi lenne ebben a fura? Kifejtenéd?
Mi pontosan ilyen magasak vagyunk (na jó, lehet, hogy a párom nem 187, hanem 186 cm), és soha nem merült fel bennem, hogy fura lenne, meg más se mondta.
Tényleg érdekelne, hogy számodra ebben mi a fura? Túl nagy a különbség? Túl kicsi? Vagy mi?
Két tök átlag magasságú emberről beszélünk... :D
(Egyébként miért kap ennél a kérdésnél választól függetlenül kb mindenki 0%-ot?)
23L
19/19 anonim válasza:
16-os, én világéletemben egy napbarnított bőrű, aranyló zöld szemű, göndör sötét hajú, izmos férfiről álmodoztam, aztán beleszerettem a hullafehér bőrű, nyüzüge, szőke, kék szemű férjembe. És imádom. Mi a probléma az ábrándokkal? Biztos neked is van/volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!