Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek most nincs kapcsolata, de szeretne, meg tudja indokolni pontosan miért is akar?
Igaz nekem alakulgat egy kapcsolatom.
Azért akarok ,mert már lekötném magam ,jó valakihez tartozni ,akivel számithatunk egymásra. Egyszerüen vágyok egy férfire ,kapcsolatra.
n25
hát én most annyira nem töröm magam ezen, de vágyom sokszor a kapcsolat előnyeire (sajnos eddig kb csak a hátrányait kaptam)
jó érzés reggel valakire gondolni, tudni, hogy bensőséges kapcsolatban vagyunk...ölelés, csók, szex
nekem egy kapcsolatban fontos, hogy támogassuk a másikat, segítsük egymás fejlődését, elmondhassuk a problémákat, meghallgassuk a másikat
egyedül is egész jól elvagyok, az exek utáni demotiváltság és mélyrepülés már elég jól kezd helyre állni, már csak a motivációmon kell dolgoznom
24F
Már régóta nincs normális hosszú távú kapcsolatom, ezen akarok változtatni. Az #1-hez hasonlóan, szintén szeretném végre elkötelezni magam egy olyan személlyel akivel összefonódhatnak életünk fonalai. Akinek van kapcsolata biztos tudja milyen ha valakihez hozzábújhat, megbeszélhetik az univerzum dolgait és ha megjön hozzá a kedv, összegyűrni a lepedőt...
30/F
Az ösztönös, társ utáni feszítő vágyakozást nem tagadhatom, annak ellenére, hogy egyedül is teljes életet élek. Szeretném boldoggá tenni azt az embert, akivel lelkileg és testileg maximálisan kapcsolódni tudunk, és egy csónakban evezhetünk a továbbiakban. Szeretni és szeretve lenni igény.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!