Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akar a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar a férjem szexszelni? Lassan 3 éves a gyermekünk nekem igényeim vannak neki meg annyi h 2 hetent 1x vagy 2x szexszeljünk. Ezt hogy lehet visszacsinálni? Hogy olyan legyen mint régen? El hagyni nem hagytam magam.

Figyelt kérdés
2017. nov. 5. 22:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
De ne mondjad a szexet! Bilincseld oda a székhez, állítsd fel a farkát és ülj bele a karóba.
2017. nov. 6. 21:53
 22/26 A kérdező kommentje:
Ma reggel leültünk megbeszélni. És azt mondta hogy túlságosan erőltetem és neki ez így nem megy. Azt mondta inkább legyek kis aranyos megbújós, de a szexet hanyagoljuk egy kicsit.
2017. nov. 7. 16:11
 23/26 anonim ***** válasza:
Szuper. Akkor most mi lesz? Szenvedsz kielégítetlenül, megdugatod magad mással, vagy elválsz?
2017. nov. 7. 22:26
 24/26 anonim ***** válasza:

Ha másfél éve nem dolgozik, és te max GYEST kapsz, miből! éltek?!

Amúgy 100%-hogy a munkanélkülsg az oka, de akkor ne gépezzen, hanem keresse a amlót gőzerővel.

2017. nov. 8. 15:25
 25/26 anonim ***** válasza:

Ez meg kifogáshalmaz, már bocs.

Erőlteted?

Az a büdös helyzet, hogy nem kíván szexuálisan, ami szívás.

2017. nov. 8. 15:26
 26/26 A kérdező kommentje:

Van félre tett pénzünk szerencsére.

Nem fogom se megcsalni se elválni. Szeretem, minden házasságban vannak kisebb problémák valahogy majd megoldom.

Csak azt nem értem hogy mikor összebújunk délután látom rájta hogy be van gerjedve meg minden de inkább fel áll és megy gépezni.

2017. nov. 9. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!