Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akar a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar a férjem szexszelni? Lassan 3 éves a gyermekünk nekem igényeim vannak neki meg annyi h 2 hetent 1x vagy 2x szexszeljünk. Ezt hogy lehet visszacsinálni? Hogy olyan legyen mint régen? El hagyni nem hagytam magam.

Figyelt kérdés
2017. nov. 5. 22:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
14%
A fene csabitgatna. Keress egy szeretot.
2017. nov. 6. 00:48
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Be van fásulva ha másfél éve otthon van.Milyen betegsége van ami miatt nem dolgozhat ? Mert ha csak nincs kedve dolgozni,elzavarnám munkát keresni.Mivel rendszeresen önkielégítést végez,ezek szerint van igénye,csak éppen veled nincs sokszor.Valami változatosságot kellene belevinni,megpróbálni kettesben is elmenni programokra,vacsizni,ilyesmik.
2017. nov. 6. 05:51
 13/26 anonim ***** válasza:
83%

A kérdező leírta a kérdésben, hogy nem hagyta el magát. Ettől függetlenül rögtön az jön, hogy vegyen kondi bérletet és a 3 éves gyerek mellett rohangáljon edzőbe és legyen olyan, mint amikor megismerkedtek. Viszont azt senki nem kérdezi meg, hogy a munka nélküli pasi aki otthon veri és egyfolytában a haverokkal gépezik, vajon mekkora adonisz most, vajon ő is pont olyan, mint megismerkedésükkor? Kétlem.

Kérdező: kommunikáció.

2017. nov. 6. 05:56
 14/26 anonim ***** válasza:
24%
Nem szeret virslit hajigálni a Lánchíd-alagútba.
2017. nov. 6. 07:49
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy az a probléma, amit utólag említettél, hogy elvesztette a munkahelyét és emiatt csökkent az önbizalma, nem érzi férfinek magát? Szerintem itt van a kutya elásva.
2017. nov. 6. 08:24
 16/26 anonim ***** válasza:
51%

A kutya ott van elásva, hogy néhány év alatt eltűnik az izgalom bármilyen párkapcsolatban ha van gyerek ha nincs.

Szerencsétlen kérdezőt meg újraalkotná itt némelyik válaszoló, a pasasnak miért nem kell nagygenerálon átesnie.

Egy másik férfival élvezets lenne a szex, új-friss férfit minden anyukának, haha.

2017. nov. 6. 09:51
 17/26 anonim ***** válasza:

Én kitértem a férfiakra is, le kellene már számolni ezzel az egész lumpenproli réteggel, férfiakkal is, nőkkel is. Hihetetlen, hogy a rendszerváltás után 27 évvel, sok helyen még mindig ezek vannak többségben, az ő igényszintjükhöz alkalmazkodik a magyar média és közélet (Bochkor, Balázs, Ikszfaktor, betelefonálós műsorok, tibiatya, Fábián asszony, agyatlan műsorvezetőnő akit csak azért raknak képernyőre, mert így a lumpenproli férfiak is megnézik a rém béna adást és olyan szappanoperák ahol napi 20 perc szól arról, hogy egy csomó másik lumpenproli egymással vitatkozik meg kavarnak).

És nem úgy néz ki, mintha ez a réteg végre kezdene kikopni a társadalomból, csak kicsit átalakulnak és már nem a hokedlin ülve a Lóbányait kortyolva bambulják a "királyit", hanem a díványon meg a fotelban csipsszel meg Borsodival bámulják a sok gagyit.

Politika is rájuk épít (illetve még a cigányoknak a putris rétegére), és meg sem próbálnak komoly programokat felállítani, csak párszavas jelmondatokat harsognak "Magyarország megújul!" "Változás!" "Mindennek van határa!" "Igazságot!" "Új Magyarország!" "Igen, igen, bátorság!" és a szokásos gumicsont-ígéretek amik fele eleve nem betartható, a többit pedig nem fogják betartani.

Sajnos a lumpenproli mentalitás nem pénzügyi helyzet függvénye, a lumpenproli gazdagon is lumpenproli marad, csak akkor többet költ és megjelennek a kertben/kapun a gipszoroszlánok, bazi nagy tévét vásárol - viszont az nézett műsorokon nem változtat, marad a barátokközt, győzike, mónika szerű baromságok harsogása.

És az ilyen "szar átlagember házasság"-ok azok amikben minimum az egyik fél lumpenproli, de általában mindkettő, mert jólérzik magukat együtt az elején. Aztán jöhetnek az olyan proli ínyencségek, mint az évi 4 szexuális/intim együttlét, öreganyám/öregapám ruhatára 40 évesen, nőnél nagymamahaj, férfinél szőrős fülek és orr, és azok a tipikusan számomra émelyítő-undorító-taszító proli dolgok, amik sajnos máig jellemzőek rájuk...

2017. nov. 6. 11:48
 18/26 A kérdező kommentje:
Ő is változott pocakosodott rendesen. De engem ez se zavar mert őt szeretem és vele akarok megöregedni 😁 De lehet kell egy kis kikapcsolódás hogy ne csak a gép előtt üljön hanem együtt kettesben valahova elmenni. De sajnos neki ilyenekre nincs igénye. Velem kettesbe sehova max úgy megyünk bárhova is ha jönnek a barátai és a gyermekünk. Mondtam neki a szexet ma is és az volt a válasza hogy majd holnap vagy utána.... mondom kösz
2017. nov. 6. 20:51
 19/26 A kérdező kommentje:
Ja és nem azért írtam ki hogy bárkit felszedjek. Hanem hátha volt valaki hasonló helyzetben és meg tudta oldani 😁
2017. nov. 6. 20:53
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem Al Bundynak hívják véletlenül? :D
2017. nov. 6. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!