Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan szerezzek ilyen pasit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan szerezzek ilyen pasit?

Figyelt kérdés
Eddig volt egy pár srác, felvettem őket msn-re és sokáig nagyon jókat beszélgettünk. (nem egyszerre voltak)és most is szeretnék egy ilyen srácot, mert szeretek új embereket megismerni, de élőben félénk vagyok meg stb. úgyhogy csak msnes beszélgetést szeretnék, és ha utána van valami, csak akkor talit (az eddigi pasikkal az volt a baj, hogy vagy túl perverzek lettek, vagy mindenáron találkozni akartak velem, és én nem akartam, szóval mentek a levesbe :/)és fogalmam sincs, hogy hol találjak ilyen pasit... lécci segítsetek egy picit :)
2010. máj. 30. 22:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

23:42 vagyok

Ha gondolod küldj Pü-t aztán dumálgathatunk msn-en.

2010. máj. 31. 00:06
 22/28 A kérdező kommentje:
Budapest :)
2010. máj. 31. 00:06
 23/28 anonim ***** válasza:
00:06 Én is Bp-i vagyok :D. Jelentem nem vagyok perverz sem :D és 12 éves hugom sincs :D és 18/f Szóval ha gondolod írj.
2010. máj. 31. 00:12
 24/28 A kérdező kommentje:
írnék én szívesen, de nem tudok privit küldeni, mert amikor regisztráltál nem pipáltad ki azt a kis rublikát, hogy küldhessenek neked... pipáld ki és küldök üzit :)
2010. máj. 31. 00:15
 25/28 anonim ***** válasza:
Megoldottam :D, most már írhatsz :D:D:D:D
2010. máj. 31. 00:17
 26/28 A kérdező kommentje:
nézd meg a mailjeidet :D
2010. máj. 31. 00:21
 27/28 anonim ***** válasza:
Helló, én is BP-n lakom, ha gondolod írj mailt!
2010. máj. 31. 00:39
 28/28 anonim ***** válasza:
Szia! Én most ismerkedős fázisban vagyok. Beszélgetek sok emberrel aztán vagy alakul valami vagy nem. Ha gondolod írsz nekem.
2010. máj. 31. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!