Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek meg egy pasit?
Szeretném elvarázsolni,magamba bolondítani.Sajnos még köszönő viszonyban e vagyunk,pedig mindennap sokat látom,hiszen egy suliba járunk.Bármilyen ötletet szívesen várok:)
én 16/l,ő 19/f
először is legalább köszönő viszonyba kerülj vele! Ebben tud segíteni egy közös ismerős vagy valami. Aztán vagy mennek a dolgok, vagy nem. Úgyis látni fogod, ha leráz.Ha meg bejössz neki sztem azt is észre veszed majd. Csak egyet ne felejts el: ismerkedjetek meg vhogy különben nem lesz semmi!
16/L
nekem ugyan ez van...
Mindenképp mosolyogj sokat.
Az a legjobb ha valamit kérdezel tőle, vagy leejtesz valamit az orra előtt.
Csak annyi kell hogy észrevegyen, utána könnyebb lesz.
Ha megvan ez z első lépés köszönj neki(napi 1x max 2x mert különben hülyének fog nézni:P).
Ha ez is megvolt, beszélj vele egyszer, pl kérdezz valami olyat amit csak ő tudna megmondani,vagy egy tök szimpla dolgot...Vagy hogy "ismered xy-ont,mert a bnőmnek ő jön be és kéne egy kis segítség'''.Ilyenekkel kell indítani,utána jön magától...
Vagy ha közösen buliztok az a legjobb(sulibuli,vagy intézd el közös haverokon keresztül).Igyál egy picit,aztán menni fog minden simán:)(semmiképp ne legyél részeg,mert az gáz).
Sztem ha ezek megvannak és bejössz neki,átveszi az irányítást.Vagy ha jelez de nem mer bármit is csinálni,várj kb egy hetet é mondd meg neki.
Rem segítettem:)
x
Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!