Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek meg egy pasit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek meg egy pasit?

Figyelt kérdés

Szeretném elvarázsolni,magamba bolondítani.Sajnos még köszönő viszonyban e vagyunk,pedig mindennap sokat látom,hiszen egy suliba járunk.Bármilyen ötletet szívesen várok:)

én 16/l,ő 19/f

2009. dec. 12. 09:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mosoly, mosoly, kacér tekintet, szép sexis öltözet, frizura, elegancia...
2009. dec. 12. 09:07
 2/8 A kérdező kommentje:
*bocsi,elírtam,szóval még köszönő viszonyban SE vagyunk:(
2009. dec. 12. 09:08
 3/8 anonim ***** válasza:
2009. dec. 12. 09:23
 4/8 anonim ***** válasza:
rakd szét a lábad neki.
2009. dec. 15. 16:42
 5/8 anonim ***** válasza:

először is legalább köszönő viszonyba kerülj vele! Ebben tud segíteni egy közös ismerős vagy valami. Aztán vagy mennek a dolgok, vagy nem. Úgyis látni fogod, ha leráz.Ha meg bejössz neki sztem azt is észre veszed majd. Csak egyet ne felejts el: ismerkedjetek meg vhogy különben nem lesz semmi!

16/L

2009. dec. 15. 17:59
 6/8 anonim válasza:
Hát én szeretem ha egy csaj rámenős 17/F
2010. febr. 17. 17:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Letolod a bugyid.
2010. febr. 18. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:

nekem ugyan ez van...

Mindenképp mosolyogj sokat.

Az a legjobb ha valamit kérdezel tőle, vagy leejtesz valamit az orra előtt.

Csak annyi kell hogy észrevegyen, utána könnyebb lesz.

Ha megvan ez z első lépés köszönj neki(napi 1x max 2x mert különben hülyének fog nézni:P).

Ha ez is megvolt, beszélj vele egyszer, pl kérdezz valami olyat amit csak ő tudna megmondani,vagy egy tök szimpla dolgot...Vagy hogy "ismered xy-ont,mert a bnőmnek ő jön be és kéne egy kis segítség'''.Ilyenekkel kell indítani,utána jön magától...

Vagy ha közösen buliztok az a legjobb(sulibuli,vagy intézd el közös haverokon keresztül).Igyál egy picit,aztán menni fog minden simán:)(semmiképp ne legyél részeg,mert az gáz).

Sztem ha ezek megvannak és bejössz neki,átveszi az irányítást.Vagy ha jelez de nem mer bármit is csinálni,várj kb egy hetet é mondd meg neki.

Rem segítettem:)

x

Szerintem

2011. febr. 6. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!