Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A vékony lányok is lehetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékony lányok is lehetnek frusztráltak az alakjuk miatt?

Figyelt kérdés

Mondjuk az ilyen típusú lányok:

[link]

[link]

[link]

Vagy az alakjuk miatti kritika inkább a normál és a duci alkatú lányokat éri többnyire?

Vagy ők is szoktak amiatt aggódni, hogy mi van, ha a párjuknak esetleg a nagyobb mellű nők tetsznek?

2017. nov. 4. 12:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Hát hogyne lehetnének,ha úton-útfélen cseszegetik őket,hogy se mellük,se fenekük.
2017. nov. 4. 14:33
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
Manapság ez a kinézet a divat, az ilyen nők kapják a legtöbb pozitív visszajelzést, ilyenekkel van tele a divatvilág meg kb minden. Amelyik vékony nő ennek ellenére képtelen előnyt kovácsolni az ilyen alakjából, az egy nyomorult. A kövér, de még csak a kicsit duci nőket is 10-ből 9-en alázzák, egy ilyen csontvázat meg 10-ből 9-en dicsérnek. Nehogy már ezek siránkozzanak.
2017. nov. 4. 14:44
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Én is ilyen vagyok, de sokkal szebbnek, nőiesebbnek tartom azokat a nőket, akiknek nagyobb mellük/fenekük van, szép íves csípőjük, és persze nincs az az undorító rés a lábuk között (szal ha összeérintik a lábukat, akkor összeérnek), azt utálom a legjobban... ezekben a lányokban (és bennem) semmi nőies nincs, max annyi, hogy vékony a derekunk, ill. egyetlen igazi előnyünk van: nincs narancsbőrünk. Ennyi.

Ami még elmítésre méltó ezzel kapcsolatban az talán az, hogy engem - a molett nőkkel ellentétben - rendszeresen bántanak emiatt. Egy duci nőnek senki nem fogja az arcába mondani, hogy duci, egy vékony viszont minden további nélkül kapja az ívet; biztos nem eszem normálisan (fél sajtburgerrel a számban is megkaptam már ezt xD), menjek orvoshoz, beteg vagyok, biztos hánytatom magam, biztos direkt vagyok ilyen, biztos-biztos-biztos... (régebben annyira akartam hízni - leginkább azért, hogy szálljanak le rólam -, hogy gyakran szó szerint hányásig ettem magam, kb. kétszer annyit betoltam, mint az akkori párom... szóval nem voltam messze egy jó kis evészavartól)

Nah a lényeg, hogy tapasztalatom szerint egy vékony nőt gyakrabban és könnyebben bántanak (a legszebb, hogy legtöbbször szintén nők)...

Mára már megtanultam elfogadni magam, de azért még vannak ilyen hülyeségeim, hogy pl. milyen jó lesz szülni, mert utána szélesebb lesz a csípőm, meg ilyenek... xD

2017. nov. 4. 20:58
 14/17 Éron91 ***** válasza:
A sok reklám meg tökéletes női képek amik instagrammtól kezdve a tévén át ömlenek elénk emiatt nem csak a nőknek de a férfiaknak is testképzavaruk van, ha csak átlagos már akkor is mert nincs 8kockája vagy épp tökéletes feneke. Ha vékon ha duci. Akiket a képeket küldtél nekik szerintem pont nincs,de a vékony lányok frusztráltak az alakjuk miatt erre van egy tökéletes szó: anorexia. A legfontosabb hogy bárhogy is nézel ki mindig légy elégedett magaddal és törekedj a jobbra. Ha vékony vagy és tudod akkor kitűzöl célokat hogy hízni szeretnél pár kilót és ha sikerül örülj neki ha meg duci vagy és tudtál fogyni 3-5kilót akkor szintén. Ne a plakáton meg a modellekkel hasonlítsd össze magad mivel nekik ez a munkájuk és ők sem néznek ki így minden nap hanem csak a fotózáskor készül róluk ilyen kép. Testépítők mellett dolgoztam,azok a lányok akik milyen bomba alakujuk volt az ujságokban láttam milyen ocsmányak is tudtak lenni télen offszezonban amikor tömegeltek például.
2017. nov. 4. 23:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Igen. Én is ilyen vagyok és egyfolytában bántanak miatta. Mindenki azzal cseszeget, hogy híznom kéne. Tőlem is kérdezték, hogy anorexiás vagyok-e, miközben ettem.(Amúgy szerintem az emberek nagy része nincs tisztában vele, hogy az anorexia egy betegség. Az, hogy valaki vékony nem jelenti azt, hogy anorexiás is. De egy 70 kilós ember is lehet az.)

Ha pedig egyébként valaki az, akkor is hihetetlenül bunkóság azzal piszkálni. Más beteg embereket sem illik bántani.

És akkor ugye jönnek a sztereotípiák: ja vékony, akkor biztos egy elkényesztetett p*csa, biztos ribi, biztos sosem eszik. Pedig a barátaim a megmondhatói, hogy én pl ha beérek reggel, az az első dolgom, hogy veszem elő a kaját.

Ráadásul, ha valaki túlsúlyos és azért bántják, akkor mindenki kiakad, hogy milyen bunkó dolog beszólni neki. Ha valakit a vékonysága miatt piszkálnak, az senkit nem érdekel.

És ugye a net tele van fogyókúrás tippekkel, egy duci lány ezer meg ezer módszer kötül tud válogatni, ha változtatni szeretne. Hízáshoz alig vannak tippek, a legtöbb pedig nem mindenkire vonatkozik (szokj le a cigiről - de nem is cigizek), valamint az a pár oldal, ami van, ugyanazt a szöveget másolta be a másik oldalról.

Amúgy meg most nem ez az ideál, hanem a nagy fenék, vastag combokkal.

A ruha vásárlás sem olyan egyszerű, mint azt az emberek hiszik.

Szóval ja. Lehetünk.

2017. nov. 5. 14:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Simán lehetnek. Kérdés, hogy milyen környezetben vannak, mi a környékükön az ideál - főleg ha a kiszemelt pasasnak más a zsánere... van, aki a melle mérete miatt panaszkodik, van, aki homokórább alkatot szeretne, szélesebb csípővel, van, aki túl csontosnak tartja magát, van, akinek nem tetszik, hogy a feneke nem kerek és húsos.
2017. nov. 6. 11:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Nehogy azt gondold Kérdező, hogy az átlagosnál vékonyabb lányokat nem bántják. Hidd el, ők pont ugyanúgy kapják a kritikát, mint a túlsúlyosak.

A 160 centimhez elég sokáig 45-47 kg voltam. Ne tudd meg, hogy mennyit hallgattam azt, hogy milyen sovány vagyok, egyek már, de a kedvencem a "de k.szott gebe vagy" volt.

Az is egy élmény volt, mikor hasi ultrahangra kellett mennem, és a szonográfus elkezdte nekem magyarázni, hogy de én bizony anorexiás vagyok. Nem nagyon akarta felfogni, hogy nincsen semmiféle étkezési zavarom, nem diétázok, nem hánytatom magam és normálisan étkezek, egyszerűen ilyen az alkatom és kész.

Most, hogy 53-54 kg vagyok, ugyanezt nyomják, pedig teljesen normális alkatom van így, a BMI értékem is a normál kategóriában van.

Szerintem nagyon kevés olyan ember van, aki maradéktalanul elégedett a testével.

2017. nov. 6. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!