Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki Bak férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki Bak férfi?

Figyelt kérdés

Ha igen, megtudnátok mondani milyennek tartjátok magatokat szemèlyiségre? Mivel lehet titeket lenyűgözni?:)

(A kèrdésemet lehetőleg ne tegyétek át másik tèmába, mert itt szerintem több és értelmesebb választ fogok kapni, mint az ezotéria témaban)

2017. nov. 3. 15:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az előttem szólók garantáltan Bak jegyűek. Amit irtak teljesen igaz rám is. Kimerítő jellemzést adtak.

"TV gagyi adásainak teljeskörű ignorálása (valóvilág, éjjelnappal BP, Barátok közt, szulejmán), naaaagyon sajátságos ízlésvilág"

Az én kedvencem Friedrich Nietzsche és Peter Lauster könyvei. Amolyan csendes tudós életet élek, és próbálom kerülni a bolondokat. Aranyköpésem így hangzik :)

Két japán szót kell megjegyezned. A kotenáj és a hotena. A kotenáj, az aminek a dolgok látszanak. A hotena, amilyenek a dolgok valójában.

2017. nov. 3. 19:01
 12/12 A kérdező kommentje:
Bárcsak több ilyen férfi lenne:)
2017. nov. 3. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!