Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz egy idősebb nővel a szex?
Figyelt kérdés
Annyi hogy mondjuk 20 éves pasi 40 éves nővel vagy ilyesmi!
24/L
2017. nov. 3. 13:53
11/17 A kérdező kommentje:
hát elfogadhatónak tartom az ilyet is mer szerelem nem a kor alapján dől el. nekem egy ismerősöm van ilyen helyzetbe hogy a csaj időseb 22 évvel ls bíztatom. Milyen ez??
2017. nov. 3. 14:22
12/17 anonim válasza:
Hát ha szeretik egymást, akkor olyan lehet, mint a többi szerelem. ;)
13/17 anonim válasza:
Red Vixen hol vagy? Itt is el kéne mondanod, hogy "csak a személyiség számít". :)
14/17 anonim válasza:
Negyven vagyok, nem jönnék össze nálam számottevően fiatalabb pasival még szex kapcsolatra sem. Viszont nem nézem le azt aki ilyet csinál, ha mindkettejüknek ez jó, váljék egészségükre. Én egy korban hozzám illő társra vágyom, de tudom, hogy nem mindenki van így vele.
15/17 anonim válasza:
A jelenlegi csajom 44 éves, tökéletesen passzolunk minden téren.
28f
16/17 anonim válasza:
Ha szexről van szó nincs ellenemre, de max 50 ig bezárólag, ha kapcsolatról akkor 35-ig
30/ff
17/17 anonim válasza:
Én csak szexuális kacsolatot létesítettem egy 48 éves nővel 28 évesen de a teste elég fiatalos volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!