Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi esélye van online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van online ismerkedés után komoly, akár életre szóló kapcsolat kialakulásának? A sikersztorikat megköszönném, ha van valakinek ;)

Figyelt kérdés

2017. nov. 2. 12:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon visszahúzódó vagyok, nekem sajnos élőben nem megy az ismerkedés. Az introvertáltságomat általában félreértik és sokszor barátságtalannak titulálnak.

A páromat emiatt neten ismertem meg- konkrétan ezen az oldalon :) 3 éve vagyunk együtt és együtt is tervezünk.

2017. nov. 2. 13:36
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Online jöttem össze a párommal, de még aránylag friss a kapcsolat, így arról nem nyilatkozom. Szüleim "online" (levelezős társkeresőn ismerték meg egymást), '79-'06 ig voltak együtt, a halál választotta el őket, de csak 2 évre. Hiszem, hogy valahol együtt vannak. A jóemlékezetemben biztosan.

31/f

2017. nov. 2. 13:36
 13/19 anonim ***** válasza:
mindkét férjemet online társkeresőn ismertem meg (love.hu illetve badoo). a másodiktól született a kisfiam, nagy a boldogság:)
2017. nov. 2. 13:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
20 voltam, ő 17. Egy fórumon ismerkedtünk meg. Barátok lettünk, majd szeretők, mára férj és feleség vagyunk. :)
2017. nov. 2. 14:38
 15/19 anonim ***** válasza:

Bátyám a feleségét ott ismerte meg, idén esküdtek, nagyon zsák a foltját eset... :)

Én a páromat másik országból "halásztam" (illetve ő engem... egymást... asszem :D), komolynak mondanám a kapcsolatunk, most veszünk lakást. :)

De persze, én is annyi békát csókoltam, hogy uhhhh :D

2017. nov. 2. 16:49
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

- unokabátyámék - netről holland magyar távkapcsolat, már házasok, két kislányuk van.

- rokonlány: 2 év után házasság és útban a fiuk.

- nekem Svájc-Magyarország (először netes) távkapcsolat, és egy éve összeköltöztünk

Szóval van pozitív példa bőven.

2017. nov. 2. 17:00
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a véleményeket! :)

Ezek szerint van remény! :D

Minden jót és sok boldogságot kívánok mindenkinek! ❤

2017. nov. 2. 20:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Sokan el fognak most ítélni, de sikersztorit szerettél volna :) Nagyon fiatalon jöttünk össze a (volt)férjemmel. Már eleinte is voltak gondok, mert én érzelmes voltam, ő meg kis csendeske. Mivel mindkettőnknek első kapcsolata volt, ezért sokáig valahogy mégis együtt maradtunk, össze is házasodtunk, pedig már akkor csak könyörgésre ment a havi 1 szex. Egyszerűen nem kívánta a szexet. Azt mondta, hogy neki nem hiányzik. Amikor meg együtt voltunk, közölte, hogy na, ez a hónap pipa. Hát egy élmény volt :(

Amikor átléptem a 30-at totál depi lettem. Mondom így nem lehet élni. Regisztráltam pár oldalra, köztük a Viszony.hu-ra. Csak levelezgettem, de soha nem találkoztam senkivel. Egyszer rám írt egy srác. Vicces volt és nagyokat nevettem a levelén. Pár hétig leveleztünk, mindig nevettem, olyan jól esett. Találkoztunk és nem sokra rá, lefeküdtünk. 1 évig voltunk szeretők. Közben már külön szobában aludtunk a férjemmel. 1 év eltelte után megbeszéltük, hogy ez így nem mehet tovább és váljak el. Így is lett. Lassan már 9 éve vagyunk nagyon nagyon boldog és szerelmes pár. Minden nap pillangókkal, bújással, isteni szexszel :)

2018. márc. 1. 14:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Haha elütöttem az évet :DDDD
2018. márc. 1. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!