Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik színben jön be a legjobban ez a gatya 1-10 közül?
Ráadásul ilyen nadrágot hord... :D Stílustalan barom.
# 3 # 13
Még jó hogy nem adok ilyen proli, panelpatkányok véleményére, akiket a nők csak bottal piszkálnak. :DDD
Jó neked a turkálós hádás ruhák is.
Jól írja az egyik válaszoló, a világ élsportolói hordják a nike tech fleece ruháit.
Öreg, 30 ezer forintos farmert, 20 ezer forintos kötött pulcsit, és 40 ezer forintos elegáns szövetkabátot hordok. A proli itt te vagy. Pont a prolik járnak mindenhova mackóba. Nem tűnik fel nekik, hogy az nem utcai viselet.
Látszik, hogy fogalmad sincs róla, hogy mit hordanak a gazdagok, és mennyiért :D Kis álmodozó proli :DDD
20 ezerért a gagyi zarában sem kapsz már lassan pulcsit xD 40 ezres SZÖVET kabát :DDD Elegáns! :D Nem bírom. 60 ezres north face kabátom van, és ez sem számít luxus dolognak, maximum a te kis beszűkült, szürke világodban.
Egyébként nem mondtam, hogy mindenhova ebben fogok járni, hol írtam ilyet? Edzésre akarom hordani. A kérdés első szavát látod? LÁNYOK. Tehát még ratyi is vagy, nem csak fogyatékos, aki nem tud szöveget értelmezni.
"Ráadásul ilyen nadrágot hord... :D Stílustalan barom."
Mert szövetkabátot farmerrel és kötött pulcsival hordani nagy stílusra vall :D
Még a legártalmatlanabb kérdést is megtalálják a frusztrált szűzfiúk, hihetetlen. :-D
Szoktam fiúkon látni, és jól néz ki. De csak ha sportos teste is van, egy dagi fiún hülyén néz ki. Szerintem is a 6-os a legjobb. Mellesleg cigányon vagy páwán még egyszer sem láttam, farmert annál inkább.
Ez konkrétan úgy néz ki, mintha beszart volna a csávó :D
Színben:
- fekete - navy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!