Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A genetikailag vékony nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A genetikailag vékony nők mindig előnyt élveznek a teltekkel szemben?

Figyelt kérdés

Vannak lányok, akik akármit, akármennyit esznek, nem tudnak 40-45kg fölé menni. Voltak ilyen ismerőseim. 165cm, 40-45kg, törékeny testalkat. Akáhová mentünk együtt, mindig megjegyezték nekik, milyen szép, milyen jól formában tartja magát, miközben a többszörösét ette annak, amit én, gyorskaja, egy doboz nutella vacsora helyett....edzés meg nagyon semmi, volt, egyikük tornából is felmentette magát, ne kelljen átöltözni (középiskolás évek).

Ilyen alakkal rendelkeztek anno 16 évesen, illetve most (24) is:

[link]

[link]

Én sajnos mindig teltebb típus voltam, holott volt idő, amikor sportoltam, ill az iskolai tornaórákat is komolyan vettem (legjobb kosárlabdások közt voltam számontartva az évfolyamban).

Ennek ellenére hiába fogytam le, nem lettem törékeny, hiába nyomtam már alig 50kg-t.

Maradtak a nagy mellek, vastag combok, széles csípő.

Ilyen alakot tudtam elérni, de vékonyabbat soha:

[link]

Sokan valamiért mégis tagadják a genetikát, mint tényezőt a vékonyságban...

2017. nov. 1. 15:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%

Csak nem irigykedsz a 45 kilós "lapos gebékre"?:)

Kikérem magamnak, 45 kiló vagyok és arányos a testalkatom. Tény, hogy nincs rajtam súlyfelesleg, de ezt leszámítva izmos vagyok és fitt. (Rengeteg udvarlóm van. Ergo még is tetszhetős lehet a " gebe" alak.)

2017. nov. 1. 23:43
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
Ha 160 magas vagy, akkor még oké is lehet. De az én magasságomhoz senkinek nem lehet jó alakja 45 kilósan.
2017. nov. 1. 23:50
 13/15 anonim ***** válasza:
45%

De persze megint jön az irigykedős szöveg. Melyik részét nem lehet felfogni annak, hogy megdolgoztam azért, hogy senkinek az alakjára ne kelljen irigykednem?

Én is izmos és karcsú vagyok, és én is voltam gebe és skinnyfat is, már életemben, egyik sem volt szép.

2017. nov. 1. 23:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Miért élveznének mindig előnyt? Nem mindenkinek a vékony nők tetszenek. Van akinek a teltkarcsú, van akinek a molett, másoknak a fitt vagy a nagyon izmos.

Nekem személy szerint a magas teltebb alkat jön be.

2017. nov. 3. 13:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Olyan országban biztos előnyt fognak élvezni,ahol az emberek legalább 60%-nak van legalább egy túlsúlyos rokona.

Viszont örülj annak,hogy 50 kilósan is maradt cicid és nőies combod,mert azt azért szokták szeretni a pasik.Meg örülj,hogy nem kellett push-uppolnod akkor sem a mellkas tájékodat agyba-főbe,mint akiket irigyelsz.

2017. nov. 4. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!