Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a férfiak, hogy a nők 25 felett öregszenek?
Magukról azt vallják érdekesmód, hogy a fiatal, legkapósabb férfikor igazából 35 felett kezdődik, és eltart úgy az 50es évek elejéig. És akkor 35-ig ők vajon mik, kamaszok?
24 éves vagyok, egy darab ráncom, őszhajszálam nincsen, 17-nek szoktak tippelni.
Szóval nem értem az ilyen megállapításokat, mi szerint a nők 25 környékén elkezdenek ráncosodni, őszülni, látványosan hízni, szottyadni...Nem inkább 35 felett? Bár az utolsó kettőt van, aki még akkor sem
Mert minél fiatalabb korban egészséges szülni, és annál kisebb esély van rá, hogy beteg lesz a gyerek és a kinézet-vonzóság arányban van a szaporodási képességgel. Egy 50-60 éves nő már nem olyan vonzó szexuálisan, mivel nem szülhet. A férfiak tovább vonzóak, mivel tovább nemzőképesek. A szexuális kisugárzás, szépség csak ezért van, szerintem.
Mi is csak állatok vagyunk.
Egy nő szerintem 30-35 éves koráig lehet igazán szép, utána nem. Hiába az erőlködés, az ember megcsúnyul idővel. Még a híres modellek is megcsúnyulnak 35-40 éves koruk között, pedig az egész életük a szépségről meg az egészséges életről szólt. Nem lehet mit tenni, az életben más értékeket kell keresni.
Ezt nem a férfiak mondják. ;)
Van itt pár pattanásos se.ggű, lúzer, forever alone szűz, aki ezzel áltatja magát. Ezt ők úgy képzelik el, hogy ha betöltik a 38-at, akkor azok a 30-35 éves nők, akik egykor őket elutasították, térden csúszva könyörögnek értük. Ők meg nagy duzzogva elküldik, és összejönnek inkább egy 18 éves puncival.
Most hagyjuk, hogy erre mekkora esély van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!