Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belepusztulok már a magányba....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belepusztulok már a magányba. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2017. okt. 31. 20:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
lány vagyok, 24, nincs senki,m
2017. okt. 31. 20:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Most, hogy ezt leírtad majd lesz, illetve egy biztos: egy tucat kanos férfi fog privát üzenetben zaklatni. Én is belepusztulok a magányba, rám mégsem ír senki, mert férfi vagyok. Bármennyire szeretnék, bármennyire próbálkozom, egyszerűen nincs értelme nekem írnom senkire. Én nem tudok ismerkedni. Brühühü. Na most szimpatikus lehetek. 27/F
2017. okt. 31. 20:32
 13/21 anonim ***** válasza:

Négy kérdéssel lejjebb görgetsz, ott a válaszod.

Próbálj meg nyitni, emberek közé menni, barátkozni, haverkodni, beszélgetni, stb. Mindegy mit, csak változtass, szocializáld magad, ezzel egyidőben/együtt a személyiséged is átalakul és nem leszel magányos.

14/21 anonim ***** válasza:

"Élő lelkekben valahol

kimondhatatlan magány lakik.

Oly hatalmas, hogy összefűzi őket,

mint apróbb lényeket a társaság.

Ilyen magány az enyém; tudd meg hát:

a Mindenségben

van még nálad is magányosabb."

Theodore Sturgeon - A magány csészealja c. novellájából.

15/21 anonim ***** válasza:
Pálinkát.
2017. okt. 31. 20:39
 16/21 anonim ***** válasza:
írj privátban szívesen megismerkednék veled, persze csak ha szeretnél
2017. okt. 31. 21:02
 17/21 anonim ***** válasza:
Írj privátban és megváltalak.
2017. okt. 31. 21:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Tarts háziállatot. Én sokat gépezek, zenét hallgatok, sorozatokat nézek, alszom, ezek egész jól elvonják a figyelmem. Próbáld valamivel lefoglalni magad.
2017. nov. 1. 02:15
 19/21 anonim ***** válasza:
én le-fel szoktam járkálni a sötét szobámban, napi 1-2 órát, ha kipróbáltad megírod milyen volt?
2017. nov. 1. 05:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Kajak? én éjszaka az üres sarokban szoktam állni néha a sarkot figyelve. én is úgy fél-egy órát. Azért jó, hogy vannak még rajtam kívül... azthittem csak én vagyok ilyen hibbant. :D
2022. jún. 28. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!