Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik többségének tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik többségének tényleg nem jönnek be a vékony lányok? 45 kg vagyok.15 éves. Eddig minden oké volt,elégedett voltam magammal. Habár az öregek mindig is piszkáltak hogy sovány vagyok.

Figyelt kérdés
Leszartam őket. De itt már cikinek érzem a vékonyságomat. Mindenki azt hangoztatja, mennyire TASZÍTÓ a vékony lány. (ok,nem mindenki,de..)Mindenki azt mondja mennyire jó fogni is valamit a lányon. Milyen szexi az ha valaki nőiesen telt. Mivel mindig is vékony és magas voltam (most 168 cm) elhatároztam hogy hízok. Eddig sokat ettem. csoki,csipsz,hamburger amikor csak megkívántam..és emellett persze a rendes kajákat is. annyit ettem mint egy ló. most még többet,mert hízni akarok.. de semmi. mit csináljak? én is szeretnék pár kilóval több lenni, adjatok tanácsot. és persze a fő kérdésem... :( de ne gyertek azzal hogy fogadjam el magamat olyannak amilyen vagyok. szeretnék kicsit többet nyomni..
2008. okt. 22. 18:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
SZia! 18 éves vagyok, 48kg 164 cm. Vagyis vékony. De nemrég ismertem mege gy stácot, adki odáig van... Mert vékony vagyok. Ahogy ő fogalmaz, mitha üvegből lennék, akire vigyázni kell. Ezt pasija válogatja. Nemlehet általánosítani...Ha nemakarod elfogadni magad, akkor egyél, vagy mozogj sokat...Tegyél érte
2008. okt. 23. 04:51
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem egészséges az ilyen fokú vékonyság. Persze tényleg alkat kérdése. Én most 19 vagyok, 15 évesen 161cm és 61kg voltam. Bomlottak értem a korombeliek, és kicsit idősebbek is. Nem látszott rajtam sok husi, mert sportoltam mellette, de azért cici, fenék megvolt, és egy kicsi pocak is. Most 175cm vagyok és 65kg. 15 évesen a kosáredzőm azt mondtam, hogy nem fogok már nőni. Erre tessék. Pár év alatt rohamosan megnyúltam, a súlyom pedig alig nőtt. És mit ad isten, most is bomlanak értem a kisebbektől az idősebbekig, mindenféle-fajta fickó. Pocak van, mell mondhatni nagy a koromhoz képest, fenekem pedig kerek. Nem az a lényeg főleg, hogy hány kiló vagy, hanem az, hogy milyen arányban vannak a súlyok elosztva rajtad. A férfiak többsége pedig nem a vékony, hanem a KARCSÚ lányokat szereti. Nem ugyanaz a kettő. Legalábbis legtöbb esetben vékony: nincs cici, nincs has, pici, lapos fenék > deszka. Karcsú : van mell, van kerek fenék, dereka pedig vékonyabb a csípőjénél. Ezért van az, hogy vannak, akik inkább a 80 kilós, de karcsú lányokat szeretik, mint az 50 kilóst, de deszkát. :)
2008. nov. 11. 21:04
 13/16 A kérdező kommentje:
És ebből mi a lényeg? Am nem vok deszka, megvan minden a helyén.. -.- nem ez a baj..
2008. nov. 12. 18:27
 14/16 anonim ***** válasza:

en 167 cm vagyok es 45 kg....tudom, vekony, nagyon is. KB pont ugyanugy vagyok ezzel az egesszel mint te, annyi kivetelevel ogy en 17 vagyok. En is nagyon szeretnek hizni, ugyhogy legyszi ha mar sikerult azota valami jo hizokurat megtudnod, vagy ha esetleg osszejott valami, akkor lecci irt e-mail. Nagyon varom!! koszi elore is

puszi

2009. nov. 12. 20:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a vékony nők egészségtelenül néznek ki,ez mellett meg a gyengeség, a kevésség,az élvezhetőség hiánya,a lehetőségek hiánya jut eszembe róluk. nem lehet markolászni a feneküket,nincs fogós bársonyos combjuk,nincs hágnivaló csöcsük,izgatóan asszonyos kinézetük,csak zörgő csontgebe van,alföld laposságú semmit kezdeni vele nem lehet féle mellekkel, kézből kiesős fokhagymagerezd hátsók, és gyereklányos alulfejlett testalkat. Szexuálisan sajnos ez a kategoira untat. LEhet hogy a homoszexuális divattervezők agyszüleményében ezek a félék azok,akiken a ruha szerintük jól áll,de normális férfiak ezeket a nőket nem preferálják. nem olyan nagy dolog igényes mértékig felszedni pár kilót,hogy optimális legyen. A középút híve vagyok,azok a nők tetszenek akik normális testalkatúak,esetleg ésszerű szintig sportosak. de a kicsit molettebbek is még bejönnek egy bizonyos tűréshatárig. De a szélsőségeket sosem szeretem.Hájas nők éppoly visszataszítőak mint a csontváz etiópiai fajtársaik. De ha választani kéne,hogy egy nagyon szélesseggű nőt vagy egy betikkadt hátsójut szexelnék e meg, és választani kéne,inkább a nagyseggűre mennék rá.
2010. szept. 23. 07:18
 16/16 anonim válasza:

nekem pont az alacsony vékony lányok jönnek be

21/f

2012. aug. 21. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!