Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Nektek bejönne egy ilyen alkatú lány vagy ez nektek már túl vékony? 15 éves 176cm és 51kg
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 20:16
2/19 A kérdező kommentje:
ezt nem értem,mi az h 380??
2010. jan. 23. 20:17
3/19 anonim válasza:
Jöhet. Bár lennék kicsit fiatalabb:)
5/19 anonim válasza:
nálam a 150/25 kilós lányoknak nyert ügye van..te nekem már dagadt vagy
6/19 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megállapítani, nekem elég jó a képzelőerőm, de ennyire nem.
7/19 anonim válasza:
hasonló paraméterekkel rendelkezem...175/53 ,csak 16 éves vagyok és fiú...ja és barátnős :D
Sztem megfelelelő,bááár...vehetnél fel egy kis súlyt popsira...formálhatnád,'gyúrhatnál' rá,megéri!dögnleni fognak érted,mindenki szereti a feszes,kerek popsikat!:P
9/19 A kérdező kommentje:
honnan veszed h nem feszes??...kondizok heti 4x
2010. jan. 23. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!